› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.01.2015

Aşk Sana Benzer Galası

Aşk Sana Benzer filminin galası dün gece birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Başrol oyuncuları Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in kırmızı halıda ilk kez el ele yürümesi çok konuşuldu. Galadan en güzel fotoğraflar Pudra.com'da.

Aşk Sana Benzer Galası

"Aşk Sana Benzer" filminin galasında, başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in kırmızı halıda el ele yürümesi geceye damgasını vurdu. "Çalıkuşu" dizisinde birbirlerine çok yakıştırılan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, yılın aşk filmi olarak lanse edilen "Aşk Sana Benzer"in Kanyon'da gerçekleştirilen galasında herkese aşklarını ilan etmiş oldu. İkilinin uzun süredir aşk yaşadıkları konuşuluyordu, fakat iki taraftan da net bir açıklama yapılmıyordu.

"Aşk Sana Benzer" galasına Murat Boz, Burak Sağyaşar, Engin Altan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar, Merve Boluğur, Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Tolga Çevik gibi birçok ünlü katıldı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in en güzel fotoğrafları ve galaya katılan ünlüleri görmek için galerimize tıklayın.

Herkesin merakla beklediği "Aşk Sana Benzer" filmi 23 Ocak'ta vizyona giriyor. Filmde Burak Özçivit bir sahil kasabasında balıkçılık yapan ve küçük bir restoran işleten Ali olarak karşımıza çıkıyor. Fahriye Evcen ise kasabaya yeni gelen ve dondurmacıda çalışmaya başlayan Deniz rolünde. A.Taner Elhan’ın yönettiği filmde Yavuz Bingöl, Selim Bayraktar, Birsen Dürülü ve Kaya Akkaya da rol alıyor.

Reklam aşkı mı? Gerçek aşk mı?
Birçok kişi gala gecesinde böyle bir çıkış yaptıkları için ilişkinin "reklam aşkı" olduğunu iddia ediyor. Biz "Çalıkuşu" dizisinden bu yana çiftin birbirlerine karşı ilgili olduğunu düşünüyoruz. Dün gece Burak Özçivit'in ve Fahriye Evcen'in aşk dolu bakışlarını da yakaladık.

Şefkat Peker / sefkat.peker@pudra.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2