› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.12.2015

Delibal Galası

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı, "Delibal" filminin galasından en güzel fotoğraflar Pudra.com'da.

"Delibal" filminin galası dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşti. 25 Aralık'ta vizyona girecek "Delibal"ın yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini Yıldırım Türker ve yapımcılığını Ay Yapım üstlendi.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı "Delibal" galasına Tuba Büyüküstün, Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Hazar Ergüçlü, Ahu Yağtu, Gökhan Türkmen, Sedef Avcı, Nihat Altınkaya, Onur Büyüktopçu, Begüm Kütük, Bennu Yıldırımlar, Barış Kılıç gibi birçok ünlü katıldı. Galadan en güzel fotoğrafları ve galaya katılan ünlüleri görmek için galerimize tıklayın. 

Filmde Sezen Aksu'nun yazdığı ve Çağatay Ulusoy'un söylediği "Mutlu Sonsuz" şarkısı da en çok beğenilen bölümlerden biri oldu. Şarkının klibi ile filmin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz en çok izlenenler arasına girdi. Çağatay Ulusoy filmde sevdiği kızı incitmemek için mücadele eden bir erkeği canlandırıyor. Filmi izlerken dikkat edin, göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2