› 
 › 
08.09.2016

El Değmemiş Aşk filminin galası

Başrollerini Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu paylaştığı, "El Değmemiş Aşk" filminin galasından en güzel fotoğraflar Pudra.com'da.

Kahkahalarla güleceğiniz "El Değmemiş Aşk" filminin galasıyla yeni sezona "merhaba" dedik. Filmde; "Bir Erkek Bir Kadın" dizisiyle herkesin sevgisini kazanan Emre Karayel, "O Hayat Benim" dizisinin Efsun'u Cemre Moray ve güzel oyuncu Begüm Kütük başrolü paylaşıyor. 

El Değmemiş Aşk filminin gala fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın.
 
İlk sinema filmiyle seyirci karşısına çıkan yönetmen Umut Kırca ve “El Değmemiş Aşk”ın oyuncuları, davetlilerle birlikte, filmi ilk defa izleyerek büyük heyecan yaşadılar. Ceren Moray film hakkında “Masalsı bir dille anlattığımız sıcacık bir romantik komedi filmi. Hem senaryo öyleydi hem de Umut öyle bir dille aktardı. Klişeden uzak kendi naifliğinde sıcacık çok tatlı bir film oldu. Sıcağın altında yazın çalışmamıza rağmen bizim için tatil gibi bir film oldu." sözlerini söyledi.

9 Eylül’de tüm Türkiye’de sinemaseverler ile buluşacak “El Değmemiş Aşk” filmi turneye de çıkacak! Galanın ardından filmin başrol oyuncuları Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu 8 Eylül’de İzmir’de, 9 Eylül’de Berlin’de, 13 Eylül’de de Bodrum’da sinemaseverler ile bir araya gelerek filmi onlarla birlikte izleyecek!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2