› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2011

Haftanın filmi: İki Kadın Bir Erkek

Lezbiyen çift ile çocuklarının sperm babası arasındaki aşk üçgenini konu alan "İki Kadın Bir Erkek" komik ve bir o kadar da romantik bir film.

Evli bir lezbiyen çift ile çocuklarının sperm babaları arasındaki aşk üçgenini konu alan İki Kadın Bir Erkek (The Kids Are All Right), haftanın en dikkat çekici filmlerinden. Julianne Moore, Annette Bening ve Mark Ruffalo’nun başrolleri paylaştığı film bugün vizyona giriyor. Kaçırmayın deriz!

Filmden fotoğraf karelerini görmek için foto galeriye tıklayın.






Jules ve Nic, ergen çocukları Joni ve Laser ile birlikte, güney Kaliforniya banliyösünde yaşayan evli bir çifttir. Joni’nin onlara hitap ettiği şekliyle “Anneler”, sperm bağışı yoluyla hamile kalmıştır. 18 yaşındaki Joni, üniversiteye gitmek üzere evden ayrılma hazırlıkları yaptığı sırada, 15’lik Laser ondan bir konuda yardım ister.

Biyolojik babalarının izini sürmek niyetindedir. En başında bu olası buluşmanın getirileri konusunda şüpheci olsa da kardeşini kıramayan Joni, sonunda biyolojik babaları Paul’le iletişime geçmeyi başarır.

Paul, rahat ve uyumlu bir restoran işletmecisidir ve tam bir bekâr hayatı sürmektedir. Nic’in katı ev kurallarına alışık olan çocuklar, Paul’ün bu bağımsız hayat şeklinden çok etkilenir.




Bu yetmezmiş gibi, uzun süredir peyzaj alanında yeni bir kariyere başlamak niyetinde olan Jules de Paul’le arkadaşlık etmeye başlar. Bu yeni üyenin aile hayatına girişi türlü gerginliklere neden olur ve ailedeki çatlakları açığa çıkarır. Son kertede ise herkesi aile kavramının sınırlarını sorgulamaya ve yeniden tanımlamaya iten bir değişim sürecini başlatır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2