› 
 › 
20.02.2013

"Kelebeğin Rüyası" filminin galasından görüntüler

Yılmaz Erdoğan'ın merakla beklenen filmi "Kelebeğin Rüyası" için dün akşam görkemli bir gala düzenlendi. Ünlülerin akın ettiği gecenin görüntüleri Pudra.com'da.

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve aynı zamanda oyunculuk yaptığı "Kelebeğin Rüyası" filminin galası dün akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.


Görkemli galanın en dikkat çekici yanı, oyuncuların salona klasik dönem otomobilleriyle gelmesiydi. Başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan da ayrı ayrı klasik arabalarla kırmızı halıya kadar geldiler.

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı galada Lütfi Kıdar'ın yoluna 40 adet gökyüzü tarayıcısı yerleştirildi. Gala girişi "Kelebeğin Rüyası" isimli ışıklı dekorla süslendi. Binanın önüne 10 metre genişliğinde, 30 metre uzunluğunda bir koridor yerleştirildi. Binanın kokteyl alanında yer halıyla, duvarlar kırmızı kadifelerle kaplanarak, filmden kareleri yansıtan tablolarla süslendi.

Yılmaz Erdoğan'ın yakın dostu ünlü şovmen Cem Yılmaz, eşi Ahu Yağtu ile Beren Saat de sevgilisi Kenan Doğulu ile galaya katıldı.

Gala gösterimi sonrası izleyicilerden büyük alkış alan "Kelebeğin Rüyası" filmi, 22 Şubat Cuma günü vizyona giriyor. II. Dünya Savaşı döneminde Zonguldak'ta yaşayan ve genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun yaşam öyküsünü, savaşın gölgesinde adım adım gelişen bir aşkı anlatan film hakkında detaylı bilgi almak ve filmin fragmanını izlemek için tıklayın.

GALAYA KATILAN ÜNLÜLER NE DEDİ?
Gecenin sonunda ünlüler, "Kelebeğin Rüyası" filmi hakkında Twitter'dan yorum yaptılar. İşte ünlülerin filmle ilgili Twitter mesajları:

Gülben‏ Ergen: Baska Dilde Aşk filmi ile oyunculuğunu zirveye tasiyan Mert Fırat'ın oyunculuk gucunu bir de #kelebeginruyasi izlemelisiniz, muhtesemmm...

Ahmet Mümtaz Taylan: Kelebeğin Rüyası... Galadan döndüm... Ezcümle; görmeden olmaz...

Onur Baştürk: Kelebegin Ruyasi'nda dagildik; kelimeler ve goruntulerle...

Yonca Evcimik: Kelebegin Ruyasi ..... Emegi gecen herkesi ayakta alkisliyorum. OSCAR'da goruruz bence.

Aycin İnci: Kelebeğin Rüyası şiir olup büyüledi... Filmin etkisinden uzun bir süre kurtulamayacağımız muhakkak. Muazzam!

Galadan görüntüleri izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER