› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.03.2015

Kocan Kadar Konuş Galası

Başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Kocan Kadar Konuş filminin galasına ilgi büyüktü. Galadan en güzel fotoğraflar ve galaya katılan ünlüler Pudra.com'da.

"Asi", "Aşk ve Ceza", "Suskunlar" dizileriyle tanıdığımız Murat Yıldırım ve oyunculuğunu çok beğendiğimiz Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı "Kocan Kadar Konuş" filminin galası dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Romantik komedi tadındaki bu filmi izlerken dikkat edin. Çünkü gülmekten karnınıza ağrılar girebilir.

"Kocan Kadar Konuş" galasına Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Mine Tugay, Mehmet Erdem, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Pelin Karahan, Özgün, Oya Başar gibi birçok ünlü katıldı. Galadan en güzel fotoğrafları ve galaya katılan ünlüleri görmek için galerimize tıklayın.

Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan "Kocan Kadar Konuş" romanından uyarlanan film Türk kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. 30 yaşındaki Efsun karakterini canlandıran Ezgi Mola gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arıyor ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmeyen bir kadın. Bu yüzden de bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamış. Efsun'un macerası ise lise aşkı Sinan'ın (Murat Yıldırım) yıllar sonra aniden karşısına çıkmasıyla başlıyor. Sevmeyi ve kaybetmeyi konu alan film 2015'in en güzel komedi filmleri arasında yerini alacak gibi görünüyor.

Herkesin merakla beklediği "Kocan Kadar Konuş" filmi 20 Mart'ta vizyona giriyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2