› 
 › 
Pudra.com 01.12.2014

Yılın aşk filmi: Aşk Sana Benzer

Başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in paylaştığı "Aşk Sana Benzer" 23 Ocak 2015'te vizyona girecek. Yılın aşk filmi hakkındaki tüm detaylar Pudra.com'da.

Yılın aşk filmi: Aşk Sana Benzer

Herkesin merakla beklediği "Aşk Sana Benzer" 23 Ocak 2015’te vizyona giriyor. Filmde Burak Özçivit bir sahil kasabasında balıkçılık yapan ve küçük bir restoran işleten Ali olarak karşımıza çıkıyor. Fahriye Evcen ise kasabaya yeni gelen ve dondurmacıda çalışmaya başlayan Deniz rolünde. A.Taner Elhan’ın yönettiği filmde Selim Bayraktar, Birsen Dürülü ve Kaya Akkaya da rol alıyor. Filmden kareleri görmek için galerimize tıklayın.

“Aşk Sana Benzer”in daha önce yayınlanan teaser ve fragmanından sonra, bu kez Fahriye Evcen’in seslendirdiği, filmdeki romantik karelerden oluşan “Benim Gözüm Sende” parçasının klibi yayınlandı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in filmdeki en güzel, en renkli sahnelerinden oluşturulan klip, Balıkçı Ali ile Dondurmacı Deniz’in sıcak yaz günlerindeki romantik aşkını vizyon öncesi ekrana taşıyor. Daha önce Fahriye Evcen, “Benim Gözüm Sende” parçasını “Çalıkuşu” için de söylemişti.

"Aşk Sana Benzer"in son fragmanını izlemek için tıklayın.


Fahriye Evcen'in seslendirdiği "Benim Gözüm Sende" şarkısının klibini izlemek için tıklayın.


“Hasretinle Yandı Gönlüm” parçası için düet yapan ikili geçtiğimiz günlerde bu parçayı duygusal bir kliple taçlandırmıştı. Son olarak hayranları ile bir araya geldikleri Stuttgart galasında herkesin hep bir ağızdan seslendirdiği şarkının klibine hayranlar filmden de görüntüler eklenmesini talep etti. Fanlarının bu talebine kayıtsız kalmayan BRK’S Productions ve TAFF Pictures, Shortcut/Mufit Samık imzası taşıyan klibi filmden karelerle süsleyerek, yeni versiyonu hayranlara hediye etti. Klibin yeni versiyonu 6 Şubat’ta yayına verildi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit - Hasretinle Yandı Gönlüm
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2