@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.02.2016

Game of Thrones'un 6. sezonundan yeni fotoğraflar

HBO'un efsaneye dönen dizisi Game of Thrones'un 6. sezonundan yeni fotoğraflar yayınlandı. Dizinin tutkunlarını haberimize alalım.

Demir Taht'ın lideri olmak için yapılan mücadeleler devam ediyor. David Benioff ve D.B. Weiss tarafından yaratılan dizinin yeni sezonundan çarpıcı fotoğraflar yayınlandı. İtiraf ediyoruz bu fotoğrafları gördükten sonra 24 Nisan'da yayınlanacak yeni bölümlerde bizleri nelerin bekleyeceği konusunda kafanız iyice karışacak.

Sezon finalini Jon Snow'un tuzağa düşürülerek öldürülmesiyle kapatan dizi, izleyiciyi büyük şaşkınlığa uğratmıştı. Hala Snow'un ölmediğini umut eden hatırı sayılır bir hayran kitlesi mevcut. Ama üzülerek söylüyoruz ki yeni fotoğraflar arasında ona ait tek bir kare dahi yok. Bunun dışında Bran Stark'ın, Üç Gözlü Karga ile yeni bir döneme girdiğini görüyoruz. Finalde düşmanından intikam alarak hayalini gerçekleştiren Arya Stark görme yetkisini kaybetmişti. Şimdi ise sancılı bir süreçte yaşam mücadelesi vereceğe benziyor. Theon ve Sansa arasında beklenmeyen ilişkiler yaşanabilir. Ejderhasının bilinmeyen bir yere bıraktığı Targaryen'da ise durumlar iyice değişecek gibi. Sizi daha fazla merakta bırakmayalım, fotoğrafları görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2