› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.11.2016

Tüy Kalemler'in Aslı Filinta imzalı kostümleri

Erdal Beşikçioğlu'nun baş rol oynadığı Marquis de Sade'ın hayatının bir dönemini konu alan Tüy Kalemler oyununun kostümleri Aslı Filinta imzası taşıyor.

Marquis de Sade’ın hayatının Charenton Akıl Hastanesi’nde geçirdiği son dönemini sahneye taşıyan “Tüy Kalemler -Quills”, İstanbul Tatbikat Sahnesi’nin en iddialı oyunlarından biri. 18. yüzyıl Fransız modasını yansıtan oyun kostümleri ise Aslı Filinta imzalı. Aslı Filinta'nın her bir parçayı Marquis De Sade’dan esinlenerek tasarladığı kostümlere bir de yakından bakın.

Aslı Filinta imzalı Tüy Kalemler kostümleri için galeriye tıklayın.

Doug Wright’ın yazıp Erdal Beşikçioğlu’nun yönetip, baş rolünü üstlendiği oyun, edebiyatın en aykırı isimlerinden kabul edilen ve Sadizm’e adını veren Marquis de Sade’ın hayatından bir kesiti anlatıyor. Kostümleri ile oldukça dikkat çeken oyunda 18. yüzyıl Fransız modasının olmazsa olmazları olan volanlı ve dantel işlemeli gömlekler, temizliğin simgesi olarak anımsanan beyaz keten elbiseler, dönem ayakkabılar ve gece mavisi ipek kadifeler oyun için özel olarak Aslı Filinta tarafından hazırladı. Kostümlerin arasında en çok dikkat çeken, Marquis de Sade’ın kanıyla yazı yazdığı çarşaflar ve kıyafetleri oldu. 

Tüy Kalemler oyununun biletlerini Biletix'te bulabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2