› 
 › 
28.03.2023

Odadaki Sihirbaz: Kubilay QB Tunçer çocuklar için sahnede

Sinema ve tiyatro oyuncusu, oyun yazarı ve senarist Kubilay Tunçer'ın uluslararası arenada ödüllü bir sihirbaz olduğunu biliyor muydunuz?

Sinema ve tiyatro oyuncusu, oyun yazarı, senarist ve akademisyen kimlikleriyle tanıdığımız Kubilay Tunçer'in tüm bu özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda bir sihirbaz olduğunu biliyor muydunuz? Kubilay Tunçer, uzun zamandır sürdürdüğü sihir gösterisi ve aile şovu ‘Odadaki Sihirbaz’ı ‘Çocuklar Mutsuz Olmasın’ motto’suyla büyüterek çocukları sihir oyunlarının gücüyle buluşturuyor.

Ünlü Sihirbaz Kubilay QB Tunçer

Sıcak Kafa, Araf, Kız Kardeşler, Ölümlü Dünya, Yılbaşı Gecesi, Küçük Şeyler, Bembeyaz, Mutluluk, Bir Zamanlar Anadolu’da ve Patlak Sokaklar gibi pek çok yapımda yer alan; oyunculuk, yazarlık ve sihirbazlık şapkalarıyla bugüne dek pek çok ödüle layık görülen Kubilay Tunçer, uluslararası arenada sadece oyunculuğuyla değil, sihirbazlık sanatı ile de bilinen bir isim.

Uluslararası Sihirbazlar Derneği (International Magicians Society) tarafından 2009’da Merlin Ödülü'nü alan ilk Türk sanatçı olan Kubilay Tunçer, sihirbazlık kariyerinin rotasını şimdilerde çocuklara çevirmiş durumda. Ünlü sihirbaz, onlarca yıldır kalabalıkları kendine çeken illüzyonlarını artık sıklıkla çocuklar için yapıyor.
 
“TİYATRONUN ER MEYDANI, ÇOCUK SAHNESİ”
 
Çeyrek asırdır aralıksız sahnede olan, bugüne dek dünyanın onlarca şehrinde gösteriler yapmış olan Kubilay Tunçer için sihirbazlık hayatının en önemli işlerinden biri. “Çocuklara gösteri yapmayı seviyorum. Kendi çocuklarım için iyi şovlar ararken, bari biz yapalım diye yola çıktık” diyen Tunçer, aynı zamanda Devlet Tiyatrosu ve Şehir Tiyayroları’nda sahnelenen ‘Herkes Sihirbaz Olacak’ adlı oyunun yazarı ve yönetmeni. Sanatçının aynı adla bir de kitabı bulunuyor. Daha önceki çocuk şovları (Akıllı Çocuklar Kulübü ve Sihirbaz Kubi ve Arkadaşları) ve bu gösterilerle toplamda 100 binlerce çocuğa ulaştı. Düzenli olarak yurt içi ve yurt dışı turneleri oluyor.
 
Nisan 2023 ‘Odadaki Sihirbaz’ Gösteri Tarihleri
Odadaki Sihirbaz - Kubilay Tunçer
  • 8 Nisan Panora Sanat Merkezi/ Ankara
  • 9 Nisan Besa Sahne Cevahir AVM / İstanbul
  • 15 Nisan Besa Sahne Cevahir AVM / İstanbul
  • 16 Nisan Besa Sahne Cevahir AVM / İstanbul
  • 19 Nisan Küçük Sahne Cevahir AVM / İstanbul
  • 29 Nisan Moda Sahnesi / İstanbul
  • 30 Nisan Bakırköy Sahne 74/ İstanbul

İLGİLİ HABERLER:

Okan Bayülgen, Shakespeare'in III. Richard'ını sahneye taşıyor
Okan Bayülgen, Shakespeare’in III. Richard’ını sahneye taşıyor ve Richard’ın gerçekliğini tartışmaya açıyor. Oyunun biletleri şimdiden tükendi!

Ünlü çocuk oyuncular Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri için aynı sahnede!
Ufak Tefek Cinayetler'in Mila'sı, Tozkoparan İskender'in Tayfun'u müzikli çocuk oyunu Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri oyunuyla tiyatro sahnesinde! 

Yoğun gündeme İngiltere yapımı dönem dizileriyle mola!
Yoğun gündeme dönem dizileriyle bir mola vermek ister misiniz? Sizin için gündemden uzaklaşıp farklı dünyalara dalabileceğiniz dönem dizilerini listeledik.

Gelmiş geçmiş en iyi 50 film! (IMDb 8.0 üzeri filmler)
IMDb, gelmiş geçmiş en iyi film listesine göre izlemeniz gereken 8.0 üzeri en iyi 50 filmi ve IMDb puanlarını sizin için listeledik!

​David Lynch sinemasına yakından bakış ve en iyi David Lynch filmleri
Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı veya belki de aslında her şeyin göründüğü gibi olduğu David Lynch sinemasına yakından bakalım...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER