› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.06.2013

Yaz için en iyi 100 güzellik ürünü

2014 yazı için özel seçtiğimiz en iyi 100 güzellik ürünü yaz boyu ışıldamanızı sağlayacak! Bronzlaştırıcı allıktan suya dayanıklı maskaraya, nemlendirici vücut yağından güneş koruyucu saç bakımına kadar her şey burada!

Cildimiz, saçlarımız minik bir bebek gibi, her daim bakım ve ilgi istiyor. Yazın düzenli kullandığınız bakım ürünlerini bir kenara bırakıyorsanız en büyük hatayı yapıyorsunuz. Çünkü yazın, cildiniz ve saçlarınız belki de hiç olmadığı kadar ilgiye muhtaç.

Güneş koruyucu kremler, saçı güneşin zararlı ışınlarından koruyan bakım spreyleri, nemlendirici vücut bakımları derken yaz bakımı listesi bir haylı uzayıp gidiyor. Bu listede neler olmalı, kullanılması gereken ürünlerin en iyileri hangileri diye merak edenler için Pudra.com araştırdı.

Sizin için seçtiğimiz 2014 Yazının en iyi 100 güzellik ürününü görmek için tıklayın.



Yaz makyajındaki favorimiz elbette bronzlaştırıcı pudralar. Güneşin tonlarını cildinize taşıyacak pudralar, yüz hatlarınızı belirginleştirmek için de ideal... Koyu tonlu allıkları elmacık kemiklerine, daha doğal ve açık tonları ise yüzün diğer bölgelerine uygulayabilirsiniz.

Güneş sonrası bakımlar da yazın çok önemli. Uzun süreli bir bronzluk istiyorsanız güneş sonrası krem mutlaka kullanmalısınız. Vücudu nemlendiren, aynı zamanda bronzluğu koruyan etkiye sahip bu kremler, tatil bavulunuzun vazgeçilmezi olmaya aday!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2