@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.01.2014

Avène, alerjik egzamaya termal su ile savaş açtı

Avéne, termal suyun cilt üzerinde yatıştırıcı ve kaşıntıya karşı etkisini keşfetti ve ortaya XeraCalm A.D markası çıktı. Krem, alerjik egzamalı yetişkinler ve çocuklarda kullanılabiliyor.

Avène markası termal suyun cilt üzerindeki etkileri üzerine yapılan araştırmalar neticesinde "XeraCalm A.D" adlı yeni bir ürün geliştirdi.

Avène, alerjik egzamaya termal su ile savaş açtı

Pierre Fabre Dermokozmetik şirketinin kurucusu eczacı Mr. Pierre Fabre'ın 12 yıl önce termal suyun etkinliğini keşfetmek, cilt üzerindeki olumlu etkilerini daha iyi açıklayabilmek için başlattığı araştırma programı neticesinde termal suyun cilt üzerinde yatıştırıcı ve kaşıntıya karşı etkili olduğu saptandı.

Cilt kuruluğu ve kaşıntıya karşı etkili


Süregelen araştırma programı bu yepyeni buluştan sonra araştırmalarını keşfedilen mikrofloradan bir aktif içerik elde etmeye yoğunlaştırdı. Sektörde ilk defa biyoteknoloji kullanılarak bir aktif madde geliştirildi: I-modulia. Atopik dermatit (alerjik egzama) ciltlerde kuruluk ve kuruluğa bağlı kaşıntıya karşı yüksek etkinlik gösteren bu aktif madde, Avène markasının yeni ürün gamında kullanıldı. Ortaya XeraCalm A.D Huile cilt temizleme ürünü ve XeraCalm A.D Creme bakım kremi çıktı.

Bebek ve çocuklarda kullanılabiliyor

XeraCalm A.D çocuk, bebek ve yetişkinlerde atopi durumlarında cilt temizliği ve bakımı için kullanılıyor. Atopinin yarattığı kuruluk, kaşıntı durumlarında etkili olduğu iddiası taşıyan ürünün 24 saat nemlendirme sağladığı, kuruluktan kaynaklı kaşıntı üzerinde yüzde 97 etkili olduğu belirtiliyor.

Eau Thermale Avéne XeraCalm A.D Huile (cilt temizleme ürünü): 400ml - 58 TL
Eau Thermale Avéne XeraCalm A.D (bakım kremi): 200 ml - 62 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER