@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.05.2016

Yeni Braun Silk-expert IPL ile yaza hazırız!

Yeni Braun Silk-expert IPL ile istenmeyen tüylerimizden kolay ve hızlı bir şekilde kurtuluyoruz. Yazın keyfini çıkarmaya hazırız.

Yaz geliyor, kalın kıyafetleri kaldırıp inceleri ortaya çıkarma zamanı geldi bile. Yaz boyunca kısa şortları, etekleri ve elbiseleri giymek çok keyifli olsa da istenmeyen tüylerle uğraşmak çok sıkıcı olabiliyor. Bu konuda kalıcı bir çözüm getiren ve pürüzsüz bir güzellik vaat eden Braun, yeni Silk-expert IPL ile biz kadınların işini oldukça kolaylaştırıyor.

Yeni Braun Silk-expert IPL ile yaza hazırız

Güzellik merkezlerinde saatlerimizi harcamak yerine evimizin konforunda istediğimiz bölgelere yoğunlaşarak epilasyon yapmak hayat kurtarıyor. Hem yolda harcadığımız vakitten hem de paramızdan tasarruf ediyoruz.

Cilt rengini SensoAdapt teknolojisi ile saniyede 80 defaya kadar sürekli tarayan ve ona uyum sağlayan yeni Braun Silk-expert IPL tüylerimizden hızlı bir şekilde kurtulmamızı sağlıyor. Bu özellik, ten renginin vücudun çeşitli kısımlarında farklılık göstermesi nedeniyle diğer cihazların gerekli kıldığı karmaşık manuel renk çizelgesi eşleştirme sürecini otomatik yapıyor ve böylece en iyi sonucu veriyor.

120.000 atım kapasitesine sahip Braun Silk-expert IPL, yüz bölgesinde ve ayrıca vücudun tamamında kullanılabiliyor. Üstelik kayma modu ile vücudun farklı kısımlarına ve kıvrımlarına uyum sağlarken, hassas modu ise bikini çizgisi veya ön kol gibi hassas veya küçük bölgelerde kolaylık sağlıyor ve en önemlisi ağrısız bir şekilde istenmeyen tüylerimizden kurtuluyoruz. Geriye yazın keyfini sürmek kalıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER