@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.04.2017

En iyi yüz yağları

Kuru yağlar, cilde bakım yapıp ihtiyacı olan nemi geri kazandırmak için olmazsa olmazlardan. Güzellik editörlerimiz en güzel yüz yağlarını seçti.

Kusursuz bir cilde sahip olmak için cildimizi tanımalı ve ona ihtiyacı olan bakımı yapmalıyız. Cilt bakımı yaparken son zamanlarda öne çıkan trendlerden biri ise yüz yağları diğer adı ile kuru yağlar. İçerisinde bitki ve meyvelerden elde edilen doğal özler bulunan bu yağlar cildi nemlendiriyor, yaşlanma etkilerini geciktiriyor ve besliyor. 

Güzellik editörlerimizin seçtiği en iyi yüz yağlarını görmek için galerimize tıklayın. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En iyi saç bakım yağları
Son yıllarda sayısı gittikçe artan saç bakım yağlarıyla, saça ihtiyacı olan parlaklığı ve canlılığı her an her yerde verebilmek mümkün. İşte en beğenilen saç bakım yağları!

En iyi vücut yağları
Vücudumuzu nemlendirmenin en doğal ve en etkili yollarından vücut yağları, güzellik rutinimizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Pudra.com editörleri olarak en sevdiğimiz vücut yağlarını seçtik.

Cilt için en gözde 11 doğal yağ
Doğal yağlar cildimize kusursuz bir güzellik vadediyor. Pudra.com editörlerinin kullanmaktan vazgeçemediği yağları mercek altına aldık. Dr. Ebru Karpuzoğlu cilt için en iyi 11 doğal yağı Pudra.com için yazdı.

Cildinizin bozulmasına sebep olan 6 basit hata
Görünürde hiçbir sebep yokken cilt sorunları yaşamaya başladıysanız farkında olmadan bazı hatalar yapıyor olabilirsiniz. İşte kaçınmanız gereken 6 hata...
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2