Advertorial 24.09.2017

Her yaşa uygun en iyi 10 göz kremi

Yorgunluğun ve yaşlanmanın yükünü taşıyan hassas göz çevresi için her yaşa göre önerdiğimiz en iyi göz kremlerine mutlaka göz atın!

Her yaşa uygun en iyi 10 göz kremi
1/12
Vücudumuzdaki en ince ve hassas deri katmanı göz çevresinde bulunuyor. Bunun yanı sıra mimik ve yaşlanma çizgilerinin, yorgunluğun en belirgin hale geldiği bölgelerden biri. Eğer genetik açıdan şanslıysanız, sağlıklı beslenip vücudunuzun ihtiyacı olan suyu karşılıyorsanız göz çevrenize ekstra bakım yapma ihtiyacı bile hissetmeyebilirsiniz. Ama uzmanlar bu hassas bölgeye rastgele ürün kullanılmaması gerektiği konusunda hemfikir. Bunun için de sıradan nemlendiricilerden farklı formüle edilmiş göz kremlerini seçmekte fayda var. Henüz kırışıklıkları dert edinmeyecek kadar genç olmanız fark etmez, göz çevrenizi korumak her zaman size artı puan kazandıracak.

Göz altı koyuluklarını ve şişkinliklerini yok edip aynı zamanda kırışıklık görünümünü azaltmayı hedefleyen marifetli göz kremlerini sizler için seçtik. Her yaşa uygun göz kremleri bulabileceğiniz önerilerimize göz atmadan geçmeyin!
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2