20.09.2017

Kadınlara özel acil bakım reçetesi

Kolayca erişebileceğiniz malzemelerle bakım yapmak mı? Kulağa çok cazip geliyor. Hem içinizi hem dışınızı güzelleştiren acil bakım listesi haberimizde.

İZLE: CANLANDIRICI MASKE TARİFİ👇 
Her evin mutfağında bulunabilecek doğal malzemelerle zahmetsizce yapacağınız  doğal temizleyiciler, kremler, maskeler, peelingler, losyonlar ve yağlarla cilt bakımına dair her şey için doğru yerdesiniz. Doğal güzellik ve cilt koçu Döndü Mens Yılmaz' ın birbirinden eşsiz bakım reçeteleriyle siz de buluşmalarınız ve özel günleriniz için kendinizi ekstra şımartıp cildinizi bakıma doyurun. işte o harika bakım listesi;

Kadınlara özel acil bakım reçetesi
 
  • Saç: Acil durumlarda şampuanınızın içine bir yemek kaşığı bal katıp saçlarınızı yıkayın. Saçlarınız inanamayacağınız kadar canlı, parlak ve ışıl ışıl olacak. Bir de üstüne bir altta yer alan doğal saç spreyinden sıkabilirsiniz.
 
  • Doğal saç spreyi: Önceden almış olduğunuz bir sprey şişesinin içine bir şişe maden suyu, bir çay kaşığı deniz tuzu, bir çay kaşığı limon suyunu katıp şişeyi çalkalayın, sonra da saçlarınıza şekil verin. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınıza karanfil atın. Karanfiller ağzınızın mis gibi kokmasını sağlayacaktır.
   
  • El- tırnak bakımı: Cam bir kaseye bir limonun suyunu sıkın. Üzerine de bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyin. Ellerinizi bu karışımla ovun. Ardından suyla durulayın ve kağıt havluyla kurulayın. Böyle yaptığınızda bütün gün canlı, parlak ve yumuşacık ellere sahip olacaksınız.
 
  • Acil cilt bakımı: Bir salatalığı rendeleyip iyice suyunu çıkarın. İçine biraz süt ilave edin. Sonra bu karışımdan bir miktar pamuğa alın ve yüzünüzü temizleyin.
 
  • Ağız- diş bakımı: Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınıza karanfil atın. Karanfiller ağzınızın mis gibi kokmasını sağlayacaktır.
 
  • Arındırıcı peeling: Aceleniz olduğunda limon ve karbonatla arındırıcı peeling yapabilirsiniz. Cam bir kase içerisinde bir çay kaşığı karbonat ve bir çay kaşığı limon suyunu koyup karıştırın. Cildinize sürün ve üç dakika bekleyin.Cildiniz pırıl pırıl ve yumuşacık olacak.
 
g




   
  • Losyon: Acil durumlarda yatıştırıcı bir losyon arıyorsanız, demlenip papatya, ıhlamur ve ısırgan otu çayları ile yüzünüzü silebilirsiniz.
 
  • Dudak maskesi: Bir tutam tuzun içine bir kaç damla limon damlatıp dudaklarınıza peeling yapabilirsiniz. Dudaklarınızı temizledikten sonra, taze zencefili ortasından ikiye bölüp dudaklara iki dakika boyunca sürün. Bu işlem dudaklara hafif bir dolgunluk ve doğal bir pembelik verir.

Birbirinden farklı güzellik, bakım reçetesini doğal güzellik ve cilt koçu Döndü Mens Yılmaz cilt bakımına dair her şeyi ''Ev Yapımı Güzellik'' kitabında bir araya getirdi.
Meraklıları kitabı edinip güzelliklerine güzellik katabilir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 24.00 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER