Habertürk 06.08.2013

Miranda Kerr'in güzellik sırrı

Miranda Kerr, güzelliğini düzenli olarak güzellik uykusuna yatmaya ve mecbur olmadığı zamanlarda göz makyajı yapmamasına borçlu olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü Avustralyalı model Miranda Kerr, parmak ısırtan güzelliğini her gün düzenli olarak güzellik uykusuna yatmaya borçlu olduğunu söyledi.

Miranda Kerr'in güzellik sırrı

Makyaj yerine güneş gözlüğü
Mesleği gereği sürekli dünyanın çeşitli ülkeleri arasında mekik dokumak durumunda olan ünlü model Miranda Kerr, The Edit Dergisi'ne yaptığı uçuşlar sırasında uyguladığı güzellik sırlarını açıkladı. Mevsim ayrımı yapmaksızın her zaman uçağa güneş gözlüğü takarak bindiğini belirten güzel model, "Günlük hayatta göz makyajı yapmayı sevmiyorum. Defile ya da çekimler dışında makyajsız gezerek yıpranan göz çevremi dinlendiriyorum. Makyaj yapmak yerine güneş gözlüğü takmayı tercih ediyorum" dedi.

Uyku maskesi hep yanında
Bedeninin, ruhunun ve cildinin dinçliğini korumak için her gün güzellik uykusuna yattığını belirten Kerr, yaptığı uçuşları bu anlamda bir fırsat olarak değerlendirdiğini söyledi ve ekledi: "Uçağa binerken yanımda mutlaka göz maskesi bulundururum. Özellikle rahat kıyafetler giyerim. Maskemi takar ve kestiririm. Bu tür küçük güzellik uykuları beni hem dinlendirir hem de cildime iyi gelir." Güzel model, cildinin nem oranını korumak için her uçak yolculuğu öncesi cildine su bazlı kremler sürdüğünü de belirtti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER