31.08.2017

Plajda havalı görünmek için 7 harika öneri

Kadınlar her zaman ve her yerde bakımlı olmayı sever. Ufak ipuçları ile sahilde doğal ve bakımlı görünmek çok kolay. Nasıl mı? Gelin birlikte bakalım...

Havalar ısınıp yaz sıcakları iyice bastırdı. Pek çoğunuzun ilk aklına gelen şeylerden biri de kuşkusuz yaz tatili oldu. Aylardır beklediğiniz tatil gelip kapıyı çaldığında ''Plajlarda günlük görüntümü nasıl koruyabilirim?'' soruları kafaları kurcalamaya başladı. Öncelikle endişelenmeyin, kimse sizden ağır bir makyaj ya da kuaförden çıkmış gibi saçlarla güneşlenmenizi beklemeyecektir! Pudra.com doğal halinizle plaj güzeli olmanın pratik yollarını sizler için seçti. İşte güzelliğinize güzellik katacak 7 tüyo...

Plajda havalı görünmek için 7 harika öneri

1-Güneşin ışıltısını gölgede bırakan gülüşler
Güzel bir gülümseme, yaz boyunca gittiğiniz tüm plajlarda ilgi odağı olmanızı sağlar. ''Peki, bunu nasıl başarabiliriz?'' dediğinizi duyar gibiyiz. Çözümü oldukça basit! Korkusuzca ve bembeyaz gülümseyebilmeniz için önce Signal White Now CC ile dişlerinizi fırçalayın. Beyazlık etkisinin kalıcılığını arttırmak için Signal White Now Touch' ı plaj çantanızın ayrılmaz bir parçası haline getirin. Sağlıklı ve güzel bir gülüşle plajın yıldızı olmaya artık bir adım daha yakınsınız. :) 
 
L

2-Güzel bir pedikür şart
Plajda ayaklarınızı sere serpe dolaştırırken, onları renksiz bırakmayın sakın! Tatlı bir pembe, ateşli bir mercan rengi, yanık teninizle harika uyum sağlar. Pedikürü gösteren de ojenin rengidir, unutmayın.

3-Yüze özel koruma gerek
Yüzünüzü genel bir güneş koruyucu yerine sadece yüz için üretilen SPF20-SPF30 koruma faktörlü kremler ile koruyun. Böylece çillenme, lekelenme gibi problemlerden kendinizi korumuş olursunuz. Güneşlenmenin sonrasında yüzdeki gerilme hissini bir kenara atmak için ise nemlendirici etkili BB kremler kurtarıcınız olacaktır.
 
C

4-Nemlendirin, nemlendirin ve nemlendirin
Bacaklarınızı her gün nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Yazın en nemsiz kalan ve güneşten kuruyan yerlerimizden biri bacaklarımız. Nemlendirme etkisinin yanı sıra bir de ekstra parlaklık istiyorsanız, ışıltılı veya renkli vücut nemlendiricilerinden birini kullanabilirsiniz. Böylece hem bakımlı hem de sağlıklı bacaklara sahip olabilirsiniz.

5-Mutlu hissettirecek saç rengini bul
Saçlarımızın rengiyle oynamak her zaman ruhumuza iyi gelir. Özellikle yaz ayları bu konuda deneme yapmak için oldukça uygun. Ten rengimiz de ışıl ışıl parlarken... Saçlarınızın rengini açın veya koyultun, fark etmez. Yazın saçlar koyu renge boyanmaz diye bir kural yok. Önemli olan, kendinizi hangi renkle mutlu hissettiğiniz!

6-Hem doğal hem de şık yaz örgüsü
Yazın sıcağında ensenizi pişirmeyecek ve oldukça da güzel görünecek bir saç örgüsü süper fikir değil mi?  Saç örgülerini gece de kullanabilirsiniz. Romantik görünürler.
 
G

7-Plajların yeni yıldızı kimonolar
Duyduk duymadık demeyin: Denizde, havuzda şort-tişört-pareo üçlüsünün hakimiyeti çoktan bitti. Artık uçuşan kaftanı, püsküllü kimonosu olmayanı plajlara almıyorlar desek yeri var. Bir çok yerde satışı yapılan rengarenk kimonoların her bütçeye hitap edecek fiyatlara üretilmesi de güzelliğinin yanı sıra tercih sebebi olabilir. Eğer tatil bavulunuzu hazırlamak üzereyseniz bu havalı parçalardan birer tane edinebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER