@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.05.2011

Pudra.com, size masaj ve cilt bakımı hediye ediyor!

Anneler Günü dolayısıyla üyelerimizden bir kişiye Bebek'te bulunan, İstanbul'un en iyi day SPA'larından İnci Soydan Güzellik Evi’nde masaj ve cilt bakımı hediye ediyoruz.

Binlerce yıl önce tanrıçalar güzelliklerini ölümsüz kılmak için sırlarını doğaya sakladılar. Doğa her yenilendiğinde, bu sırlardan bir tanesi bitkilerde, hayvanlarda veya toprakta ortaya çıktı. Kadınlar da, bu sırları tek tek doğadan toplayıp güzelliklerine güzellik kattılar.

Pudra.com, size masaj ve cilt bakımı hediye ediyor!

İnci Soydan güzellik evi ile doğal güzelliği keşfedin
İnci Soydan güzellik evi, sizleri sırlarla tanışmaya davet ediyor. İnci Soydan alanındaki 20 yıllık tecrübesiyle, sizleri doğal cilt bakımı yöntemleriyle güzelleşmeye, en son teknoloji sahip cihazlarla zayıflamaya davet ediyor.

İnci Soydan Güzellik Evi, daha zinde ve sağlıklı bir hayat yaşayabilmeniz için başta bitkisel cilt bakımı, vücut bakımı, saç bakımı olmak üzere, zayıflama ve masaj üniteleriyle hizmet veriyor.

İnci Soydan Güzellik Evi, İstanbul Bebek'te hizmet veren bir day SPA. Alanında 20 yıllık tecrübeye sahip bu şık güzellik merkezini daha yakından tanımak için web sitesiniz ziyaret edebilirsiniz: www.incisoydan.com.tr

Pudra'dan İnci Soydan Güzellik Evi’nde masaj ve cilt bakımı hediye!
Değerli okurumuz, Anneler Gününüz kutlu olsun! Anneler Günü dolayısıyla üyelerimizden bir kişiye Bebek'te bulunan, İstanbul'un en iyi day SPA'larından İnci Soydan Güzellik Evi’nde masaj ve cilt bakımı hediye ediyoruz.

Hediyemizi kazanmak için tıklayın: www.pudra.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER