26.12.2018

Simple iyi kalpli cilt bakım ürünleri incelemesi

İyi kalpli cilt bakım anlayışına sahip İngiliz yüz bakım markası Simple'ı Pudra.com olarak derinlemesine inceleyip, öneri ve yorumlarımızı yazdık.

İZLE: MAKYAJ NASIL TEMİZLENİR?👇 
İçeriğinde hayvansal kaynaklı hiçbir madde bulunmayan, cilde zarar veren ve tahriş eden maddelerin yer almadığı Simple ürünlerinde, papatya yağından elde edilen, cildin iyileşmesini hızlandıran, anti-iritan ve anti-bakteriyel niteliği bulunan bisabolol’dan, çok güçlü bir antioksidan olan ve cilt metabolizmasını dengeleyip ve güçlendiren, anti-aging etkili üzüm çekirdeği yağına kadar pek çok doğal bitki özü bulunuyor. Ürünlerinde paraben, sert kimyasal, etil alkol, yapay parfüm ve renklendirici bulunmayan Simple, cilt bakımında sadece sağlıklı bir cildin doğal yapısına uygun olan içerikleri kullanıyor. 

İyi kalpli cilt bakımı: Simple

Bugün size İngiltere'nin iyi kalpli cilt bakımı ürünü Simple'dan bahsedeceğiz. Simple, son dönemde karşımıza çıkan en doğal ürünlerden biri. Bunu kullanım sırasında hemen fark ediyorsunuz.

Çok hassas ciltler için üretilen ancak Simple'ın ifadesi ile her cilt tipinin aşık olduğu Simple içerikleri sayesinde ciltte hiçbir tahriş, kızarıklık oluşmuyor. Aksine, Simple'ın özellikle hassas olan bölgelerinizde gösterdiği yatıştırıcı etkisini hemen fark ediyorsunuz. Cildiniz rahatlıyor, sert kimyasal, paraben, etil alkol, parfüm ve renklendirici içermeyen ürün sayesinde yatışıyor.

Makyaj temizleme ürünlerinde kullanım ve sonuçlar

Tamamen kokusuz, renksiz olan Simple ürünleri ile ilk buluştuğunuz sırada, alıştığımız müthiş kokulara sahip olmadığı için ilk etapta biraz yadırgıyorsunuz ki bu çok doğal. Çünkü ürünleri neredeyse kokularına, renklerine göre alır hale geldiğimiz bir dünyada yaşıyoruz. Algılarımız bizi güzel kokulara, sevdiğimiz renklere yöneltiyor. Ancak tamamen doğal olan cildimizin yine doğal, kokusuz, etil alkol içermeyen, paraben olmayan ürünlere ihtiyacı var. Bu anlamda özellikle genç ciltler için uygun bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

Simple'ın bir diğer iyi yanı ise içeriğinde hayvansal kaynaklı ürün bulunmaması. Bu anlamda cilt bakımında vegan ve vejetaryen ürün arayışında olanlara da hitap ediyor.

Şimdi size kullanım için birkaç Simple ürünü önereceğiz. 

Favori ürünlerimiz: Temizleyici serisi

Simple WatsonsTemizleyici ürünlerde, özellikle cilt temizleme suyunda, ikinci üçüncü pamukta, tam bir temizlik sağlayabiliyorsunuz. Bu, makyaj temizliğine saatler harcamadan ferah bir temizlik sağlamak adına önemli bir haber. Ardından tonik, nemlendirici gibi ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Temizlik sularına biraz mesafeliyseniz ya da daha derinlemesine temizlik hissiyatı için biraz daha yoğun ürünler seviyorsanız, içeriğinde saf üzüm çekirdeği yağı olan Simple Nemlendirici Temizleme Yağı'nı kullanabilirsiniz.

Cilt makyajınızı temizleyecekseniz nemlendirici temizleme yağını pamuğa değil, elinize alıp masaj yaparak yüzünüze dağıtın. Fazlasını pamuk ile alabilirsiniz. Ardından bol su ile durulayın. 

Temizleme yağlarını yoğun rujları silerken de kullanabilirsiniz. Simple uzmanları ürünü elle kullanmamızı önerse de cilt değil, dudak makyajınızı siliyorsanız siz ürünü pamuğa döküp öyle kullanabilirsiniz. Silme işlemini tek seferde hallettikten sonra dudaklarınızı ve yüzünüzü su ile yıkayabilirsiniz. Göz makyajınız için Simple Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi ürününü öneriyoruz.

Cilt ya da dudak makyajınızı çıkarmak için yeterli vaktiniz yoksa, Simple Micellar Yüz Temizleme Mendili'ni de kullanabilirsiniz. 

Makyaj yardımcıları

Simple Nem Hapsedici KremÇok sorunlu bir cildiniz yoksa, fondöten öncesinde mutlaka baz kullanıyorsanız veya fondötenlerinizi serum veya nemlendiricilerle karıştırarak inceltmeyi seviyorsanız bir önerimiz var: Simple Water Boost Hydrating Booster Nem Hapsedici Krem. Adından da anlaşılacağı gibi bu ürün hem nemlendiriyor hem de cildin kazandığı nemi hapsediyor. Bu sayede makyajınız bir tabaka gibi durmuyor, aynı zamanda cildiniz kurumuyor, fondöten yüzünden cildiniz de pütür pütür görünmüyor.

Simple ya da başka bir nem hapsedici krem; fondöten kullanmayı seviyorsanız ve ürünleriniz yoğun ise, bu tür bir krem kullanmak her halükarda cildinize yarar sağlar; bunu da bir not olarak kenara yazalım.

Bu arada, yine nemlendirici jel formunda bir kreme ihtiyacınız varsa, yine Simple Water Boost serisindeki Nemlendirici Jel Krem'ini kullanabilirsiniz. 

Şimdi gelelim Simple ürünlerinin içeriklerine... 

İçindekiler:
  • Simple ürünlerinde, papatya yağından elde edilen, cildin iyileşmesini hızlandıran, anti-iritan ve anti-bakteriyel niteliği bulunan bisabolol’dan, çok güçlü bir antioksidan olan ve cilt metabolizmasını dengeleyip ve güçlendiren, anti-aging etkili üzüm çekirdeği yağına kadar pek çok doğal bitki özü bulunuyor.
  • A, E ve C vitaminleri açısından zengin olan Simple ürünlerinde ayrıca, sağlıklı bir cilt oluşumunun olmazsa olmazları arasında bulunan B3 vitamini ile cildi yatıştırıcı ve besleyici etkisi bulunan B5 gibi vitaminler de bulunuyor.

Simple Marka Müdürü Özge Acarbay markanın Türkiye yolculuğu ile ilgili olarak şunları söylüyor: "Simple ile tüketicileri yeni bir cilt bakım markası ile tanıştırmaktan daha öte bir şey yapıyoruz; Türkiye’yi iyi kalpli bir cilt bakımı ile buluşturuyoruz. Tüm felsefemiz cildi sevmek, ona iyi davranmak ve cilde iyi gelmeyen her ne varsa o içerikleri ürünlerimizin dışında tutmak üzerine kurulu. Ürünlerimizin içinde olan vitaminler ve doğal özler kadar, içine koymadıklarımızla da fark yaratan bir markayız. Tüketiciler için iyi kalpli cilt bakımı devrini başlatıyoruz”.

Unilever, yüz bakım markası olarak Simple'ı seçti

Simple'ın bir diğer özelliği ise Türkiye'de her eve en az bir ürünü giren Unilever’in Türkiye pazarındaki ilk yüz bakım markası olması. Unilever, uzun araştırmalar sonucunda yüz bakımı için Simple'ı seçmiş. Bu anlamda Unilever de kadınlara sert kimyasal, paraben alkol, yapay parfüm ve renklendirici içermeyen bu ürün ile “iyi kalpli bir cilt bakımı” sunma gayretini gösteriyor. 

Fiyat kalite performansı anlamında Simple cüzdanlara da dost!

Tüm bunların yanı sıra biz Simple ürünlerinin fiyatlarından da çok memnun kaldık. Simple sayesinde uygun fiyatlara da yapaylıktan uzak, sağlıklı, temiz ve taze bir cilde sahip olmak mümkün. 
 
Simple ürünleri

Simple Ürünleri ve fiyat bilgisi
  • Micellar Makyaj Temizleme Suyu: 39,9 TL
  • Su Bazlı Nemlendirici: 59,9 TL
  • Nemlendirici Temizleme Yağı: 59,9 TL
  • Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: 44,9 TL
  • Vital Vitamin Gündüz Kremi: 59,9 TL
  • Vital Vitamin Gece Kremi: 59,9 TL
  • Nemlendirici Yüz Temizleme Jeli: 35,9 TL
  • Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli: 35,9 TL
  • Pürüssüzleştirici Peeling: 33,9 TL
  • Rahatlatıcı Kağıt Maske: 22,9 TL
  • Hava Kirliliğine Karşı Kağıt Maske: 22,9 TL
  • Yoğun Nemlendrici Kağıt Maske: 22,9 TL
  • Miceallar Yüz Temizleme Mendili: 35,9 TL
 
Simple Water Boost serisi
Simple Water Boost serisi

Simple Water Boost™ Serisi
  • Water Boost™ Nemlendirici Jel Krem: 49,9 TL
  • Water Boost™ Micellar Yüz Temizleme Jeli: 42,9 TL
  • Water Boost™ Nemlendirici Gece Kremi: 64,9 TL
  • Water Boost™ Nem Hapsedici Krem: 49,9 TL
  • Water Boost™ Nemlendirici Kagıt Maske: 22,9 TL

Nereden alacaksınız?

Simple ürünerlerine tüm Watsonslardan ulaşabilirsiniz. Online satın almak isterseniz watsons.com.tr, eveshop.com.tr, cosmetica.com.tr ve trendyol.com adreslerinde bulabilirsiniz. www.simpleskincare.com/tr/ adresinde tüm ürünleri inceledikten sonra Simple, resmi satış kanallarına sizi yönlendiriyor. Bu arada Watsonlarda dönemsel indirimleri takip etmeye unutmayın. Çünkü zaman zaman zaten uygun fiyatlı olan Simple ürünlerinde ek indirimler olabiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER