@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.06.2016

Pürüzsüz cildin sırrı: Neutrogena CC Krem

Pürüzsüz, canlı ve doğal bir cilt görünümü için sizi yeni Neutrogena CC krem ile tanıştıralım. Neutrogena CC kremi denedik ve biz çok sevdik.

Güzellik, aynaya bakıp her şeyin mümkün olduğuna inanmak aslında. Güzel kadınların ciltlerine bakıp pürüzsüz, dengeli, bebeksi bir cilt görünümünü hayal ediyorsanız, önce kendi güzelliğinize inanmakla işe başlayın. Sonraki aşama cildinizde görmekten hoşlanmadığınız lekeleri, kızarıklıkları, renk eşitsizliklerini örtmek olsun. Tabii biraz da makyaj… İşte karşınızda mükemmel bir cilt! “Ama hangi ürünle bütün kusurları gizleyip, bebeksi bir cilt görünümüne kavuşabilirim ki?” dediğinizi duyar gibiyiz. Size yeni  çıkan Neutrogena CC kremi öneriyoruz.

Pürüzsüz cildin sırrı: Neutrogena CC Krem

Pürüzsüz cildin sırrı: Neutrogena CC Krem




















Tek ürünle birçok ihtiyacı karşılayan Neutrogena CC kremin farkı ne biliyor musunuz? Yağsız, çok hafif ve su bazlı olması. Fondöten uyguladığınızda cildinizde oluşan o tabakamsı yapı, Neutrogena CC krem sürdüğünüzde olmuyor. Gözenekleri tıkamıyor, bu nedenle sivilcelenmeye meyilli yağlı ciltler için de uygun. Siz kapatmaya çalıştıkça, her gün yeniden yaşadığınız sivilce döngüsünden çıkmanız için Neutrogena CC krem iyi bir çözüm.

Siz makyajınızı yapın, o cilt kusurlarınızı düzeltsin!
Açık ve orta tonu bulunan Neutrogena CC krem günden güne, makyajsız bile daha temiz ve güzel görünen bir cilde kavuşturuyor. Likit bir ürün olduğu için ciltte kolayca dağılıyor. İster parmak uçlarınızla ister fondöten fırçanızla yüzünüzün orta kısmından başlayıp, dışa doğru Neutrogena CC kremi uygulayabilirsiniz. Sadece kolay bir uygulama ile cilt kusurlarının düzelmesine yardımcı olan Neutrogena CC kremi biz çok sevdik. Deneme sırası sizde!

Siz makyaj yaparken Neutrogena CC Krem'in cilt kusurlarınızı nasıl düzelttiğini incelemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER