evrim uckunkaya
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Son dönemin en popüler 4 estetik uygulaması

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Evrim Uçkunkaya, 2020 yılının en popüler estetik trendlerini Pudra.com okuyucuları için yazdı.

Merhaba,

Bundan böyle her ay, düzenli olarak, estetik ve güzellik konusunda merak ettiklerinize yer verdiğim yazılarımla sizlerle olacağım. İlk yazımda 2020’nin estetik trendlerinin neler olacağını, bu operasyonların uygulama alanlarını anlatacağım. Lütfen sizler de estetik ve güzellik konularında bilmek istediklerinizi benimle paylaşın. Sonraki yazılarımda bu konuları işleyerek tüm sorularınıza yanıt vermek isterim.

2020’nin popüler olacak 4 estetik uygulamasını gelin birlikte inceleyelim. 

2020 yılı, estetikte doğal görünüm sunan estetik dokunuşlarla ameliyatsız değişim yılı! Teknolojideki gelişimle birlikte, her yıl estetik trendleri değişse de genç, diri ve ışıldayan bir cilt ile yıllara meydan okuyan bir vücuda sahip olma isteği hiç değişmiyor.

Yılın estetik trendleri de teknolojik gelişmelerle, bu isteklere daha hızlı ve kolay cevap veren ameliyatsız uygulamalarla şekillenmeye başladı. Peki 2020 trendlerinde neler var?

Endolif lazer ağı uygulaması, “kök”ten yenilenme sağlayan kök hücre tedavisi ile kişinin kendi yağlarıyla kalça ve meme büyütme işlemleri en çok tercih edilen uygulamalar arasında ilk sıralarda yer alacak. Liposuction, tüm bu uygulamalardan farklı bir cerrahi uygulama olarak, her sene olduğu gibi yine sıralamadaki öncelikli yerini koruyacak.

Kök hücre tedavisi ilk sırada yer alacak
 
Güzellik için kök hücre tedavisi

2020’nin estetik trendleri arasında ilk sırada kök hücre tedavisi geliyor. Günümüzün estetik trendleri arasında uzun süre istirahat gerektirmeyen, ağrı ve şişlik oluşturmayan operasyonlar öne çıkıyor. Kök hücre tedavisi ise bu operasyonlar arasında çok ayrı bir konuma sahip. Çünkü tıp dünyasında mucizeler yaratan kök hücre, estetikte tam anlamıyla “kök”ten bir yenilenme hareketi yaratıyor.

Kök hücre tedavisi ne işe yarıyor?

Kök hücre tedavisi yöntemiyle yüz, boyun, el, diz kapağı gençleştirilmesi, yara ve yanık izlerinin tedavisi, meme büyütme, kalça dikleştirme, dolgunlaştırma işlemlerinin tümünde kalıcılığı en üst noktaya çıkarıyor. Üstelik tek seansta, yaklaşık 1-1.5 saat süren bir işlemle, alerji, reddedilme ve yabancı madde reaksiyonu taşımadan kalıcı bir etki sağlayabiliyoruz. Çünkü aldığımız kök hücreler enjekte edilen bölgedeki hücrelere dönüşüp, hemen aktif hale gelerek, hızlı bir değişimin başrol oyuncusu oluyor.

Zamanla yarışan uygulamalar öne çıkıyor
 
endolift lazer ağı

Bir diğer yükselen trend ise endolift lazer ağı uygulaması olacak. Bu uygulama ile yüz, çene, boyun bölgelerindeki sarkmalar ile gözaltında oluşan torbalanmalardan cerrahi operasyona gerek kalmadan kurtulabilmek mümkün!

Endolift lazer ağı seansı ne kadar sürüyor?

Uygulama ile sadece 45 dakika süren bir seansla; yüz şekillendirme, boyun çizgilerini sıkılaştırma, çene hattı belirginleştirme, gıdı eritme ve sigara çizgilerini ortadan kaldırma işlemlerinde anında sonuç alabiliyoruz. Kişiler yara izi, morarma ve şişme gibi sorunlarla karşılaşmadan hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.
 
Protezlerin yerini artık yağ enjeksiyonları alıyor
 
popo dikleştirme ve popo büyütme uygulamaları

Son yıllarda meme ve popo büyütme işlemlerinde kullanılan, sağlık açısından ciddi riskler barındıran protezlerin yerini 2020 yılında daha çok yağ enjeksiyonları alacak.

Kişinin vücudundan aldığımız yağ dokularını enjekte ederek gerçekleştirdiğimiz meme ve popo büyütme operasyonları, yabancı bir madde içermediği için alerjik reaksiyon riski de taşımıyor. Uygulamaları kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonlarıyla destekleyerek yüzde 70 oranında daha hızlı ve kalıcı bir etki sağlayabiliyoruz. Uygulamanın ardından birkaç gün dinlenme süreci sonunda kişiler hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.
 
Bölgesel yağlanmaya karşı liposuction her zaman en favoriler arasında
 
liposuction


Bölgesel yağlanma sorunlarına tek başına cevap veren bir uygulama olan liposuction, her zaman favoriler arasında ve 2020 yılında da aynı popülaritesini koruyacak. Ancak bu yöntemin bir kilo verme yöntemi olmadığını, spor ve diyetle yok edilemeyen fazla yağlardan kurtulma işlemi olduğunu hatırlatmakta fayda var!

Liposuction hangi amaçlar için kullanılabilir?

Bu yöntemle özellikle karın, bel, bacak içi, kalça, diz kenarı, kol ve sırt bölgelerinde oluşan inatçı yağları ortadan kaldırabiliyoruz. Bunun için öncelikle kişinin fazla yağlardan kurtulması ve ulaştığı kilosunu uzun süre muhafaza etmesini beklememiz gerekiyor. Buna rağmen rahatsızlık veren bölgesel yağlardan kurtulmak mümkün olmuyorsa, liposuction bu soruna kesin çözüm sunuyor. Bu uygulamanın en büyük avantajı, ilerleyen dönemlerde az miktar olmak şartıyla kilo alınırsa, uygulamanın yapıldığı bölgede yağlanma oluşmamasıdır.
 
Herkese sağlıklı günler dilerim.

Bana her zaman aşağıdaki sosyal medya hesaplarımdan ve druckunkaya.com adresli web sitemden ulaşabilirsiniz. 

facebook.com/drevrimuckunkaya
instagram.com/druckunkaya/
youtube.com/user/druckunkaya
 
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2