› 
 › 
22.03.2019

Burun ucu düşüklüğü ameliyatsız tedavi edilebiliyor

Burnunda kemik, deviasyon gibi sorunları olmayan ancak burun düşüklüğünden şikayet edenler için artık burun düşüklüğünün ameliyatsız çözümleri var.

İZLE: BURUN UCU ESTETİĞİ NEDİR?👇 
Burunda estetik açıdan hoş olmayan görüntüsü olan kişilerin özgüveni ciddi anlamda zedelenebiliyor. Ancak burnunda deviasyon, kemik gibi sorunlar olmayan, sadece burun ucu düşüklüğünden şikayeti olup, özellikle operasyondan çekinenler için ameliyatsız burun ucu düşüklüğü uygulamaları var. İple burun kaldırma yöntemi ile hem acısız hem de konforu bir biçimde burun ucu düşüklüğü sorunu giderilebiliyor. Biz de bu konu için Dr. Jale Şenyurt'a danıştık.

Burun düşüklüğü ameliyatsız tedavi edilebiliyor

Burun ucunda düşüklük bazen gülme sırasında daha da belirginleşebilir ve estetik olarak güzel olmayan bir görünümün meydana gelmesine sebep olur. Hatta kişiler bazen bu nedenle gülümsemekten de kaçınırlar. Bu sorundan kurtulmanın yollarından en kolayı iple burun kaldırma yöntemidir.

İple burun estetiği burun dokusunda fazla değişiklik yapmadan uygulanan basit, acısız, ağrısız ve konforlu bir işlem. İple burun estetiğinde burun kaldırma uygulaması yapılır. Kemerli burun için de yine burun ucunun kaldırılması ile burun kemeri daha az göze çarpar hale getirilir. Bu yöntem sonrası bir çok kişi daha rahat nefes alır. Çünkü burun ucu düşüklüğü hava geçişini olumsuz etkiler.

İlgili haberimiz için tıklayın: Ameliyatsız burun estetiği yöntemleri
Gülse Birsel

Gülse Birsel gibi ünlü isimlerin de yararlandığı dolgu yöntemleri sayesinde, ameliyat masasına yatmadan, narkoz almadan ameliyatsız burun estetiği mümkün!

Burun ucu kaldırma yönteminde sadece lokal anestezi uygulanıyor

Dr. Jale Şenyurt'un verdiği bilgilere göre, ameliyatsız burun ucu kaldırma işlemi lokal anestezi ile gerçekleşiyor. Operasyonda burun içinden küçük bir kesi açılıyor ve burun ucu kıkırdakları septum adı verilen kıkırdak desteğe asılıyor. Bu sayede burun ucunun kalkıklığının artması sağlanıyor. İşlem toplamda 15-20 dakika kadar sürüyor. Uygulama sonrası burun çevresinde, gözlerde morarma görülmüyor. İyileşme süreci de çok hızlı.

Ağrı az, hayata dönüş hızlı!

İzsiz bir yöntem olan iple burun ucu estetiğinde ağrı diğer burun operasyonlarına oranla yok denecek kadar az. Bu anlamda günlük hayatına hızla geri dönmek isteyenler için iple burun estetiği son derece doğru bir seçim.

Dr. Jale Şenyurt'tan aldığımız bilgilere göre burun ucu estetiğinde uygun aday olup olmadığınızı sadece iyi bir burun muayesinden sonra anlaşılıyor. Ancak belirtmemiz gerekiyor ki uzman doktorun muayenesi sonucunda burun şekli uygun hastalarda uygulanan bu yöntem, ne yazık ki burun kemeri çok fazla olan, burun kemikleri ve ucu çok geniş kişilerde uygulanmıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER