› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.01.2014

Estetik dolguya dair bilinmesi gereken her şey

Günümüzde estetik dolgu maddeleri kozmetik amaçlı olarak yüzün ve vücudun birçok farklı alanında kullanılıyor. Peki dolgunun yan etkileri, yan etki riskini azaltan uygulama teknikleri neler? Yanıtları Pudra.com'da.

Estetik dolguya dair bilinmesi gereken her şey estetik operasyon dolgu 1
1/10
Son yıllarda minimal invaziv kozmetik girişimlerin popülaritesi hızlanarak artıyor. Bunlardan biri olan hyalüronik asit uygulamalarında da istenmeyen etkiler ve komplikasyonlar görülebiliyor. Bu komplikasyonlar yapılan işleme, kullanılan ürün ya da cihazlara, kullanılan tekniğe veya diğer faktörlere bağlı olabilir. Komplikasyonları önlemek için bu girişimler uygun teknik ve malzemeler kullanılarak dikkatle uygulanmalı ve hastalar işlem sonrası gereken şekilde yakından takip edilmelidir.

Dr. Wolfgang Redka-Swoboda ve Dr. Stefan Lipp beraberinde estetik cerrahiye rakip olan dolgu uygulamaları, dünyadaki estetik trendler, hyalüronik asit uygulamalarında yan etki çeşitleri, yan etki riskini azaltan uygulama teknikleri, yan etki yönetimi ve sonrası yapılması gerekenler hakkında Pudra.com'un sorularını yanıtladı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2