› 
 › 
15.12.2020

Kışın pürüzsüz bir cilt için Braun Silk-epil 9

Islak ve kuru kullanım sunan, ayrıca ciltte batık problemlerinin de azalmasını sağlayan epilatör Braun Silk-épil 9 deneyimini Buse Terim'den dinledik.

İZLE: EPİLATÖR NASIL KULLANILMALI?👇 
Gelişmiş teknolojisi ve eşsiz tasarımları ile Braun kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Ev, iş, çocuklar derken günlük koşuşturmaca içerisinde olan her kadının kısa sürede uzun süreli pürüzlüğe kavuşmasını sağlayan Braun Silk épil 9, Buse Terim’in bu kış vazgeçilmezi oluyor. 

Kışın pürüzsüz bir cilt için Braun Silk-epil 9

Günlük yoğun temposu sebebiyle kişisel bakım konusunda pratik, kullanışlı ve etkili sonuçlar sunan ürünleri tercih eden Buse Terim, Braun Silk épil 9’un en büyük yardımcılarından biri olduğunu belirtiyor. Özellikle kış aylarının gelmesi ile birlikte kuruyan cilde doğru bakım yapmanın ilk adımı pürüzsüz bir cilde sahip olmak.

Buse Terim & Braun Silk EpilBraun Silk épil 9, geniş başlığı ile tek seferde daha fazla tüy alım özelliği ve 4 haftaya kadar pürüzsüzlük sağlaması ile kış boyunca tüm vücut için baştan ayağa eşsiz pürüzsüzlük deneyimi sunuyor.

Cihazın hassas cımbızları sayesinde tüy alırken cilde en az etkiyi yaşatarak acı hissini minimuma indiriyor. Buse Terim, bu özelliklerin yanı sıra Braun Silk épil 9’un doğru uygulama ile batık oluşumunu minimuma indirdiğini ve pürüzsüz bir cilt için her türlü ihtiyacını karşıladığını belirtiyor.

Özlem Güsar’ın moderatörlüğünü yaptığı Braun’un dijital etkinliğinde konuşmacı olarak katılan Buse Terim, Braun Silk épil 9 deneyiminden şu şekilde bahsetti.

"Gün içinde çok fazla yere yetişmeye çalışan bir kadın olarak, bana zaman kazandıran ürünleri tercih etmenin önemini bir kez daha anladım. Bu kış içinde bulunduğumuz dönem dolayısıyla evde çok vakit geçiriyoruz ve aynı anda birden fazla işi halletmeye çalışıyoruz. Ben bu süreçte çocuklarıma vakit ayırıyorum, sporumu ihmal etmemeye çalışıyorum, ev ile uğraşıyorum ve takip etmem gereken aktif bir işim var. Dolayısıyla kişisel bakımımda bu yoğun tempoma adapte edebileceğim ürünler kullanmayı tercih ediyorum.

Braun Silk épil 9 bu konuda bana çok yardımcı oluyor, kısa sürede uzun süre kalıcı sonuçlar elde etmemi sağlıyor. Hem bana zaman kazandıran hem de pürüzsüz bir cilde kavuşmamı sağlayan bu ürün üstelik çok dayanıklı. Biliyorsunuz lazer epilasyon tüyleri tamamen bitirmiyor, doğumdan sonra meydana gelen hormonal değişiklikler lazer epilasyondan alınan sonuçları olumsuz etkileyebiliyor. Bu yüzden her kadının lazer epilasyonun yanı sıra bitmeyen tüyleri için Silk épil 9'a sahip olmasını ve bu deneyimi yaşamasını tavsiye ediyorum" 

İlgili haberlerimiz: 

Batıklar için doğal çözüm
Pürüzsüz bacakların önündeki en büyük engel batıklar için evde yapabileceğiniz doğal çözüm Pudra.com'da.

​Braun ile baştan aşağı güzellik!
Kadınların en büyük yardımcılarından Braun'un yeni güzellik serisi Braun Silk-épil SkinSpa koleksiyonu yüz temizleme cihazı, peeling ve epilatörden oluşuyor. Sağlıklı ve güzel bir cilt için siz de deneyin.

​Braun Silk-épil 9 ile pürüzsüz bacaklar
Braun'un yeni epilatörü Silk-épil 9 ile bu yaz modayı özgürce yaşayabilirsiniz. Tüy sorununa etkili bir çözüm sunan Braun Silk-épil 9 ile bu yaz bacaklar fora!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER