› 
 › 
Pudra.com 20.05.2013

Gelinlerin yeni gözdesi: görünmeyen diş telleri

Düğün günü öncesi yapılan onca planın arasına bir yenisi daha eklendi: görünmeyen diş telleri! Dr. Cem Caniklioğlu, düğününde rahatça gülümsemek isteyen gelin adaylarının son zamanlarda bu yönteme sıkça başvurduğunu söylüyor.

Düğün öncesi estetik operasyona başvuran gelin adayı sayısı hızla artıyor. Diş estetiğine bağlı kaygı yaşayan gelin adayları arasında yeni trend ise İngiltere düşesi Kate Middleton’ın da düğün öncesi başvurduğu “görünmeyen diş telleri” tedavisi!

Gelinlerin yeni gözdesi: görünmeyen diş telleri

Lingual ortodonti tekniği olarak adlandırılan görünmeyen diş telleri, dişlerin ön tarafında görmeye alışkın olduğumuz braketlerin aksine, dişin arkasına yapıştırılarak uygulanıyor. Böylelikle hasta dışında hiç kimse diş telini göremiyor. Lingual ortodonti tedavisini Türkiye’de uygulayan isimlerden biri olan Dr. Cem Caniklioğlu, bu yöntem ile gelin adaylarının düğün günlerinde herhangi bir sorun yaşamadan ve yüz estetikleri bozulmadan özgürce gülümseyebileceklerini söylüyor.

Hastanın çene kalıbının alınmasının ardından laboratuvar ortamında kişiye özel olarak üretilen diş tellerine alışma süresi 2 ile 4 hafta arasında değişiyor. Bu yüzden gelin adaylarının düğün tarihinden en az 1,5 ay önce tedaviye başlamaları gerekiyor. Dişlerdeki bozukluğun kademe kademe düzeldiğinin gözlemlenebileceği görünmeyen diş telleri, hayatlarının en özel günlerinde rahatça gülümsemek isteyen gelin adaylarının yeni gözdeleri arasında yer alacağa benziyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER