› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2016

2016 ilkbaharında çok göreceğimiz oje renkleri

2016 ilkbahar-yaz oje renklerinde yine çok farklı seçenekler var. Bu bahar trend olacak ojeleri keşfetmek için haberimize tıklayın.

Her yıl defilelerde koleksiyonlar tanıtılırken, sezon trendleri de belirleniyor. Farklı saç stilleri, makyaj teknikleri ve güzellik fikirleri sunan defileler hepimize ilham veriyor. Saça, makyaja odaklanıp, tırnakları es geçmek olmuyor tabii. Defilelerden 2016 ilkbaharında trend olmaya aday en güzel oje fikirlerini görmek için galerimize tıklayın.

Sezon defilelerinde, tırnaklarda çizgilerin ön planda olduğunu görüyoruz. Renkli veya şeffaf tırnakların üzerine, enine veya boyuna farklı kalınlıklarda yapılan çizgiler oldukça modern bir görünüm sunuyor. French manikürün farklı versiyonları da bu sezon podyumlarda çok görülen oje trendleri arasında. Klasik beyaz french manikür yerine nude renklerin üzerine yeşiller, kırmızılar ve metalik griler sıradışı.

Mat ojeler ise bir diğer trend. Bir dönem çok popüler olan mat ojeler sahalara geri dönebilir. Defilelerde gördüğümüz bir diğer oje fikri ise, rastgele sürülmüş renkler. Baz olarak sürülmüş bir rengin üzerine, isteğinize göre, bir veya birden fazla rengi düzensiz bir şekilde sürebilirsiniz, stilinize farklı bir hava katabilir. Renk geçişleri de bu sezon sık sık rastladığımız görünümler arasında.

2016 ilkbaharının en popüler oje renklerini ve modellerini görmek için galeriye tıklayın.

Konuyla İlgili diğer yazılarımız
Adım adım tırnak bakımı
Kolunuzda marka bir çanta, ayağınızda süper bir ayakkabı olduğunda ortalık yıkılıyor sanmayın! Eğer tırnaklarınız bakımsızsa, ne yazık ki tüm cazibeniz bir balon gibi sönebilir.

Tırnak şeklinizi bulun!
Tırnaklarınızın ideal şeklinin nasıl olması gerektiğini biliyor musunuz? Pudra.com tırnak şeklinizi bulmanıza yardım ediyor...

Sağlıklı tırnaklar için tavsiyeler
Tırnak bakımı sadece tırnak güzelliğinden ibaret değil. Tırnak sağlığını korumak için de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var.

Ünlülerin renkli tırnakları: Nailfie
Selfie akımından sonra yepyeni bir akım başladı "nailfie". Beyonce'dan Heidi Klum'a birçok ünlü süslü tırnaklarının fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaşıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2