› 
 › 
14.01.2019

2019 yılının rengi canlı mercan ile ünlü makyajları

Makyöz Hamiyet Akpınar, Pantone'nin 2019 yılının rengi olarak belirlediği canlı mercan rengi ile makyaj tüyolarını ünlü oyuncuların yüzlerine yansıttı.

İZLE: AYÇA AYŞİN TURAN MAKYAJI👇 

Makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, geleneksel olarak yılın rengini seçen global renk otoritesi Pantone’nin 2019 yılının rengi belirlediği canlı mercan ışığında bir görünüme kavuşmanın tüyolarını 2019 rengi seçilmesiyle resmetti. Gökçe Bahadır, Neslihan Atagül Doğulu, Hazar Ergüçlü ve Çağatay Ulusoy’un yeni dizisindeki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan gibi güzeller canlı mercan rengiyle kendini Hamiyet Akpınar’ın eline bıraktı.

Yeni sezonun öne çıkan rengi canlı mercanın insana pozitif enerji veren ve içini ısıtan sıcak bir renk olarak makyajın vazgeçilmez tonlarından biri olduğunu vurgulayan ünlü makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar; canlı mercan renginin lipgloslarla çoğunlukla dudak makyajında kullanılmasının yanı sıra, yanak ve göz makyajında da sıklıkla görüleceğine dikkat çekti.

Gökçe BahadırGöz alıcı makyaj uygulamalarıyla adından söz ettiren makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, 2019 yılı makyaj modasının ipuçlarını ve Pantone tarafından yılın rengi seçilen canlı mercan renginin yükselişini değerlendirdi.
 
Akpınar, eğer canlı bir mercan rengi ruj kullanılacaksa, göz makyajının daha az ve fresh bir görünümde olmasının etkili olacağına değindi.

"Bu rengin alt metninde iyimserlik ve mutluluk arayışı yer alıyor. Kahve-bronz göz makyajları ile kombinlenirse de sıcak ve güçlü bir görünüm verir. Türk kadının çoğunlukla sarı alt tonlu cilde sahip olduğunu düşünürsek, mercan rengi bizim rengimiz diyebilirim.” 
 
Usta makyaj artistinin, sezon trendleriyle birlikte yılın rengini keyifle uygulandığı ünlüler arasında Gökçe Bahadır, Neslihan Atagül ve Hazar Ergüçlü gibi isimler yer alıyor.

İşte canlı mercan rengi ışığında hazırlanan muhteşem makyaj uygulaması örnekleri...
 
Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Neslihan Atagül
Fotoğraf, soldan sağa: Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Neslihan Atagül

Model Olga, Model Robin Ros ve Dilara Romy Kubak

Fotoğraf, soldan sağa: Model Olga, Model Robin Ros ve Dilara Romy Kubak​

Hamiyet Akpınar kimdirHamiyet Akpınar kimdir: 1969’da doğan Akpınar, makyaj kariyerine dönemin en popüler makyaj kursu LLC’de aldığı eğitimle başladı. Türkiye’nin ilk ve önde gelen profesyonel makyaj sanatçısı, 1990 yılından bu yana güzellik sektöründe bulunan, moda çekimleri, defileler, katalog çekimleri, sanatçıların albüm kapakları, klipleri, dergi kapakları, Türk ve yabancı ünlülerin makyajları gibi sektördeki birçok alanda çalışmalar yaptı. Çekimlerde, yapmış olduğu makyajları yayınlamak amacı ile 2015 yılında kendi adı "Hamiyet Akpınar" adı ile Youtube kanalını açtı. Organik Mikro Influencer olarak tüm markaların da ilgisini çeken Hamiyet Akpınar, Türkiye ve dünyada gelin ve celebrity makyajı hizmetini bitmeyen makyaj aşkıyla vermeye devam ederken, makyaj eğitimleri ve workshop’lar da veriyor.

Hamiyet Akpınar'ın ünlü isimlere yaptığı makyajların uygulama örneklerini detaylı bir şekilde görmek için galerimize tıklayın
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2