› 
 › 
zelfist.com 28.05.2010

3 renkli far nasıl uygulanır?

3 renkli far paletinizden sadece tek rengi kullanmayı bırakıp 3’ünü birden kullanabilir günlük makyaj rutininize renk katabilirsiniz. Nasıl mı?

Öncelikle 3 renk far kullanacağınız için renklerin birbirine geçişinin kolay olması ve göz makyajınızın gün boyu uçmaması için bir göz makyajı bazı ile başlamakta yarar var. Şeffaf bazı (bir çok markada eye primer olarak satılıyor) kaş altından kirpik dibinize kadar tüm gözünüze eşit şekilde uygulayın. Açık, orta, ve koyu renkleri birarada olan paletiniziden açık renkle başlayın. Göz kapağınızın üstüne açık rengi farınızı far fırçanız ile sürün ve göz pınarınıza kadar eşit şekilde iyice dağıtın.

3 renkli far nasıl uygulanır?

Daha sonra orta tondaki farınızı göz kapağınızın yukarısına kaş altıyla birleştiği kıvrıma fırçanız ile uygulayın. Böylelikle bakışlarınızı derinleştirmiş ve göz şeklinizi belirginleştirebilirsiniz.

Koyu tonu ise göz şeklinize göre eyeliner sürer gibi fırçanız ile kirpik dibinize sürebilir veya göz bitiminden kaş bitimine doğru gölgelendirme yapabilirsiniz. Özellikle çukur gözlere sahipseniz koyu tonu gözünüzün dış kenarına uygulamakta yarar var.

Son olarak tekrar açık renk farınızı kaşlarınızı belirginleştirmek için kaşınızın hemen altına ince bir çizgi şeklinde uygulayıp fırçanızla hafif dokunuşlarla dağıtabilirsiniz.



Ece Aktaş


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER