› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.12.2009

Aşk-ı Memnu'nun tercihi Clinique ürünleri

Bihter, Firdevs Hanım, Nihal, Deniz Hanım... Hepsi Clinique kullanıyor!

Dünyanın lider kozmetik markası Clinique, Türkiye’nin en sevilen dizisi Aşk-ı Memnu’nun da tercihi oldu. 1968 yılında dermatologlar tarafından kurulan ilk kozmetik markası Clinique, tüm dünyada severek izlenilen pek çok dizi ve filmin setinde en çok tercih edilen kozmetik markalarından biri. Clinique şimdi de Türkiye’de ilk kez tüm türk izleyicileri tarafından severek izlenilen Aşk-ı Memnu dizisinin de tercihi oldu.

Aşk-ı Memnu'nun tercihi Clinique ürünleri

Clinique’in kırışıklık, sivilce, leke gibi farklı cilt endişelerine özel çözümler sunan bakım ve makyaj ürünleriyle, markanın dizi setinde tercih edilmesindeki en büyük etken. Aşk-ı Memnu'nun makyaj artisti Gülcan Bayar Öğe, neden Clinique ürünlerini tercih ettiğini anlatıyor:

“Clinique ürünlerini tercih etmemin ilk sebebi, hepsinin alerji testinden geçmiş ve %100 parfümsüz olması. Çünkü oyuncularımızın cildinde doğru ürünler kullanılmazsa, bu onların ciltlerinde hassasiyete ve alerjik reaksiyonlara neden olabiliyor. Ayrıca Clinique makyaj ürünleri ve özellikle fondötenleri hem doğal bir görünüm elde etmemizi sağlıyor, hem de farklı cilt sorunlarının çözümüne yönelik bakım yapıyorlar”.





“Sette tüm oyuncularda en çok tercih ettiğimiz ürünlerden biri Superbalanced Makeup Fondöten. Bu ürün özel formülüyle cildin ihtiyacı olan bölgelerine nem sağlarken, yağlanmaya eğilimli bölgelerde yağı emerek mat ve doğal bir görünüm sağlıyor. Diğer favori ürünlerimiz ise tüm oyuncularımızda farklı renklerini kullandığımız Clinique ruj ve parlatıcıları, bu ürünler doğal bir renk sağlamanın yanısıra aynı zamanda dudakları nemlendirme ve zararlı dış etkenlere karşı koruma özelliğine de sahip.





Ayrıca tabi ki oyuncularımızın, sette yoğun çalışma saatlerine bağlı olarak yıpranan ciltlerine en etkin bakımı sağlamak için de onların ciltlerine uygun Clinique cilt temizleme ve bakım ürünlerini kullanıyoruz.”


Clinique makyaj ve cilt bakım ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için: www.clinique.com.tr

Daha detaylı bilgi için: 0212 365 5826


Diğer Aşk-ı Memnu haberlerimizi okumak için tıklayın:

Aşk-ı Memnu’nun en beğenilen 3 kıyafeti Aşk-ı Memnu modası kendi içinde yarıştı. İzleyiciler, en beğenilen kıyafetleri seçti!

Bihter'in birbirinden şık kıyafetleri Aşk-ı Memnu'nun fettan güzeli Bihter Ziyagil'in meşhur elbiselerinden en beğenilenleri sizin için seçtik.

Beren Saat'in en beğenilen saç modelleri Aşk-ı Memnu'nun güzel oyuncusu Beren Saat'in en sık kullandığı saç modellerini sizin için derledik.

Behlül Ezel' e karşı Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ… İkiside oyunculuk hayatında oldukca başarılar. Bu adamlar kadınları ikiye böldü!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER