› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.01.2012

Bobbi Brown 2012 İlkbahar Koleksiyonu

Bobbi Brown 2012 İlkbahar makyajını toprak ve gül tonları ile kucaklıyor. İnce bir altın parlaklığı ile geliştirilmiş bu renkler, naif bir güzellik vaadediyor...

Ünlü makyaj markaları, en etkileyici ve en baştan çıkarıcı olmak için büyük rekabet içindeler. İnanılmaz renkler ve dokular geliştirmek için çok çalışıyorlar. Bunun sonucunda ortaya çıkan koleksiyonlar ise bizi gerçekten büyülüyor. Bobbi Brown'da olduğu gibi...

Bobbi Brown 2012 İlkbahar Koleksiyonu
Bobbi Brown Rich Lip Color

Doğallık en yüksek vurgu... Bobbi Brown makyaj koleksiyonlarını takip edenler bilir ki, bu marka doğallık ve sadelik üzerine en güzeli keşfetme çabasındaki kadınların bir numaralı markasıdır. Bobbi Brown'un 2012 İlkbahar koleksiyonu, toprak ve gül tonlarının yumuşak bir altın parlaklığında harmanlanmış hali...Bu duygusallık ve incelik ise beklentilerimizi oldukça tatmin etti tabii ki!
Bobbi Brown Brick Compacts

Sevgililer Günü kapıdayken, Bobbi Brown'un yeni koleksiyonu pembe altın tonlarında karşı konulmaz bir ışıltı veriyor cildimize... Yumuşak pembe ve altın ışıltıları içeren yenilikçi formüller, cilde mükemmel uyum sağlıyor ve doğal bir etki bırakıyor.

Bobbi Brown'un parıldayan pembe ve toprak tonlarındaki allıkları gündüz ve gece için sağlıklı bir ışıltı veriyor. Beş renkten oluşan allıklar, yüzde doğal gölgeler oluşturmak için çok ideal. Güneş görmeden, güneş parlaklığına kavuşabilirsiniz!


Bobbi Brown Rich Color Gloss

Bobbi Brown'un zengin renkli parlatıcıları, dudaklar için lüks bir dudak kremi gibi. Uzun ömürlü ve nemlendirici formülü ile dudaklara hem bakım yapıyor hem de güzel bir parlaklık veriyor.

Bobbi Brown ürünlerini, Harvey Nichols ve Boyner Mağazaları'nda bulabilirsiniz.

Harvey Nichols İstanbul
Kanyon Alışveriş Merkezi
Levent - İstanbul
Tel: 0212 319 11 00

Harvey Nichols Ankara
Kentpark Alışveriş Merkezi
Çankaya – Ankara
Tel: 0312 219 93 49

www.boyner.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER