› 
 › 
Pudra.com 04.12.2012

Bobbi Brown'dan fırça bakım tavsiyeleri

Bobbi Brown, makyajın en büyük yardımcılarından makyaj fırçalarının bakımıyla ilgili sırlarını paylaşmış. Pudra.com olarak bu tavsiyeleri sizinle paylaşmak istedik.

Bobbi Brown Türkiye, Facebook sayfasında güzellikle ilgili birçok ipucu paylaşıyor. Pudra.com olarak Bobbi Brown'un kendi ağzından anlattığı makyaj fırçalarıyla ilgili tavsiyeleri sizinle paylaşmak istedik.

Bobbi Brown'dan fırça bakım tavsiyeleri

Bobbi Brown'dan fırça bakım tavsiyeleri:

Makyajınızın tazeliğini ve kusursuzluğunu korumak için, fırçalarınızın bakımını ihmal etmeyin. Her bir fırça için ayrı bir bölmesi olan düzenli bir fırça çantasında veya bir kalemlik içinde muhafaza ederek ve belli aralıklarla temizleyerek, fırçalarınızı uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Fırçalarınızın başlarını her ay ya da iki ayda bir temizleyin. Bir damla fırça temizleyicisi, yumuşak bir sabun veya benim favorim olan bebek şampuanını avuç içinize damlatın, fırçanızı ıslatın ve sabun ile iyice köpürene kadar avuç içinizde fırçanın kıllarını döndürerek temizleyin.

Fırçanın başını su içine daldırmamaya özen göstererek, su ile durulayın. Eğer fırçanın başı suya batarsa, kıllar kendilerini koruyan yapıştırıcıdan ayrılırlar. Fazla nemi temiz bir havlu yardımıyla alın, fırçanın başını yeniden şekillendirin ve kılları ucundan aşağıya sarkacak şekilde fırçayı kurutun. Eğer fırçalar bir havlu üzerinde yatay kurumaya bırakılırlarsa, küflenebilirler.

Bobbi Brown Türkiye'nin Facebook sayfasına ulaşmak ve daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER