› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.03.2012

Chanel 2012 İlkbahar Makyajı

Chanel'in 2012 İlkbahar makyaj koleksiyonunu "Les Harmonies de Printemps", kadının narin ve doğal güzelliğini vurguluyor.

Yumuşak pembe ve şeftali tonlarından oluşan Chanel 2012 İlkbahar makyajı "Les Harmonies de Printemps", adından da anlaşılacağı üzere baharın bir harmonisi sanki... Koleksiyon, genel olarak hafif ve doğal makyaj yapma eğiliminde olanlar için ideal. Çünkü pembenin en yumuşak tonları ile şeftalinin açıklı-koyulu renkleri baz alınarak çok naif bir koleksiyon oluşturulmuş.

Chanel 2012 İlkbahar Makyajı

Bahar ve yaz aylarının tazeliğini, dinginliğini ve coşkusunu en güzel yansıtacak renklerden oluşan Chanel koleksiyonu, en çok ojeleriyle ortalığı kasıp kavuracak yine.







Blush Horizon in Eclat Douceur




Sınırlı sayıda üretilen, bu 5 renkli allık genel olarak pembe ağırlıklı ama içinde şeftali tonu da var. Daha çok pembe-şeftali dediğimiz, güneş değmiş gibi renk veren bu allık, koleksiyonun yıldızlarından biri.















Les Quatre Ombres Eyeshadow Quad in Eclosion




Chanel'in meşhur dörtlü farlarına yenisi eklendi. Bu paletteki renkler: Şeftali, altın, gri-bej ve mürdüm.
















Rouge Coco Baume




Chanel'in yenilikçi ürünlerinden biri daha. Rouge Coco Baume ruj serisi, onarıcı özellikleriyle bilinen yağ ve şeker kamışı ile zenginleştirilmiş. Hem çok güzel renkler hem de bakımlı ve taze dudaklar için...
















Le Vernis nail polish




İşte yeni efsaneler! Yabani çilek, pastel kayısı ve yoğun pembe...












Koleksiyondaki ürünlerin fiyatını net olarak söyleyemiyoruz ama -yurtdışında geçtiğimiz ay satışa çıktığı için- tahmini olarak yaklaşık 70 TL - 100 TL'den başlayabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER