› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.04.2013

Cildinize uygun bir fondöten mi kullanıyorsunuz?

Uyaralım; bu yazıyı okuduktan sonra ya fondöteninizi çöpe atacaksınız, ya da gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edeceksiniz. Bakalım kullandığınız fondöten cilt tipinizle uyum sağlıyor mu...

Aynaya bakın ve kendinize sorun; acaba cildinize uygun bir fondöten mi kullanıyorsunuz? Fondötenin cilt renginizle uyum sağlaması ne yazık ki onu sizin için mükemmel hale getirmiyor. İşin bir de bambaşka bir boyutu var.

Cildinize uygun bir fondöten mi kullanıyorsunuz?

Kullandığınız fondötenin formülü, cilt tipinizle uyum sağlamalı. Sıvı, krem, köpük veya pudra... Hangisinin cildiniz için uygun olduğunu gelin birlikte inceleyelim.

Normal bir cilde sahipseniz şanslı bir insan olduğunuza emin olabilirsiniz. Sıvı, köpük ya da pudra fark etmeksizin, hangi formdaki fondöteni isterseniz onu tercih edebilirsiniz.

Eğer kuru bir cildiniz varsa pudra formundaki fondötenlerden uzak durun. Onlar cildinizi daha da kurutmaktan başka bir işe yaramayacaklardır. Bunun yerine nemlendirme özelliği bulunan, sıvı ya da krem formundaki fondötenlere yönelebilirsiniz.



Eğer cildiniz yağlıysa pudra formundaki fondötenden hayatınız boyunca şaşmayın. Ama yine de sıvı fondöten kullanmakta ısrar edecekseniz mutlaka matlaştırma özelliği olanları tercih edin.

Karma bir cilde sahipseniz normal ciltler kadar özgür olabilirsiniz. Tabii yine de söz dinlemeyip parlayan T-bölgenizi kontrol altında tutmak için çantanızda bir pudra bulundurmakta fayda var.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER