› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.07.2013

En doğru maskara sürme tekniği

Kirpiklerinizi daha belirgin hale getirip bakışlarınıza anlam katan maskarayı doğru sürmeyi beceremeyenlere müjdemiz var! En doğru maskara sürme tekniği Pudra.com'da!

Yıllar geçti, siz bir türlü içinize sinen bir şekilde maskara sürmeyi öğrenemediniz mi? Dert etmeyin, Pudra.com bunun için var!

En doğru maskara sürme tekniği

Maskarayı doğru sürmek için hangi adımları izlemeli, nelere dikkat etmeli? En doğru maskara sürme tekniğinin anlatıldığı videoyu izlemek için tıklayın.



1. adım: Kirpiklerinizi kıvırın!
Kendine hayran bırakan kirpiklere kavuşmak için öncelikle kirpikleri düzgün bir şekilde kıvırmak gerek! Bu işlem esnasında oldukça hassas davranmalısınız. İlk olarak kirpik kıvırıcıyı kirpiklerinizin en dibine doğru yerleştirip, nazik bir şekilde bastırmalısınız. Ardından kirpiklerinizin orta kısmını ve son olarak da en uç kısmını kirpik kıvırıcı yardımıyla kıvırmalısınız.

2. adım: Pudra yardımıyla ayırın!
Kirpikleriniz hiçbir zaman istediğiniz gibi tek tek ayrılmıyor mu? Bunun sebebi ıslak, nemli ya da yağlı olmaları olabilir. İşte çözüm; fırçanın ucuna aldığınız birazcık pudra yardımıyla kirpiklerinizi rahatça ayırabilirsiniz.

3. adım: Kirpiklerinizin dibinden başlayıp ucuna kadar, fırçayı ileri geri yaparak maskarayı uygulayın.
Maskarınızı sürmeden önce fırçanın ucuna gelen fazlalıkları temizlediğinizden emin olmalısınız. Ardından maskarınızı kirpiklerinizin dibinden sürmeye başlayıp yavaşça fırçayı yukarı doğru çekmelisiniz. Bu işlemin sonunda tekrar kirpiklerin dibine dönüp, bu kez fırçayı ileri geri yaparak bir kat daha maskara uygulamalısınız. Bu sayede kirpiklerinizdeki hacimi arttırmış olacaksınız.

4. adım: Fırçayı dik tutarak yapışan kirpikleri ayırın.

5. adım: Aynı adımları diğer üst kirpiğinizde de uygulayın.

6. adım: Fırçayı dik tutarak maskarayı alt kirpiğinize uygulayın.
Şimdi sıra alt kirpiklerde... Alt kirpiklerinize maskara uygulamanızın tek amacı düzgün görünmelerini sağlamak ve onları hafifçe belli etmek olmalı. Üst kirpiklerdeki gibi yoğun bir görüntü istemeyiz. Bu yüzden fırçayı dik tutarak maskarayı alt kirpiklerinize çok hafif bir şekilde uygulamalısınız.

7. adım: Üst kirpiklerinize son katı uygulayın.

Not: Maskaranın uygulama esnasında göz kapağınıza bulaşmasından şikayetçiyseniz parmağınızla göz kapağınızı koruyabilirsiniz.

Video, bellasugar.com'dan alınmıştır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER