› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.11.2009

Estee Lauder'ın sonbahar makyajı altın renklerinde...

Estee'nin yeni sezon makyajı, altın renkli, ışıltılı ve inci gibi parlak ürünlerden oluşuyor.

Estée Lauder, sezon modasının rahatlığı ve uyandırdığı duygulardan, günümüz kadının sonsuz zerafet, özgüven, sıcaklık ve ışıltısından ilham alarak, Sensuous Gold’u – 2009 sonbaharının yeni kendine has, kadınsı, lüks makyaj koleksiyonunu yarattı.

Estee Lauder'ın sonbahar makyajı altın renklerinde...

Sensuous Gold, renklerin ufak ayrıntılarını zengin tonlarda ve karışımlarda kullanarak, her kadının yumuşak ve ışıltılı yanını ortaya çıkartıyor. Cildi altın tonlarının hafif kapatıcılığı, ışıltısı ve sıcaklığı ile aydınlatıyor. Gözleri, altın kehribarın hafif tonları ve şeftali tonları ile belirginleştiriyor. Dudakları, bakır ve şeftali tonlarında saten bir örtü ile giydirip, ışıldatıyor.

Sensuous Gold sofistike, lüks ve doğal kadınsılığı ön plana çıkartan bir görünüm yaratıyor.



Yüzünüze yumuşak ışıltı ve şeffaf parlaklık
Sezonun dökümlü kumaşlarının hareketliliğinden ipuçları alarak, Estée Lauder yeni Estēe Lauder Signature 5-Tone Shimmer Powder for Eyes, Cheeks, Face- beş renk tonunun dalgalar halinde bir tablet olarak tasarlanarak lüks ambalaj içinde sunulduğu pudrayı yarattı. Farklı renk tonlarından oluşan, pembe tonlarında ve bronz tonlarında 2 ayrı palet, her cilt tonu için de uyumlu. Her iki pudranın lüks, ipeksi tonları gözlerde ve yanaklarda belli bir renk veya gölgelendirme için kullanılabileceği gibi, omuzlar ve dekolte bölgesi için renkler karıştırılarak da uygulanabiliyor.

Estée Lauder’ın limitli sayıda üretilmiş Glided Rose Marbleized Shimmer Powder’ı tıpkı özenle seçilmiş değerli bir mücevherin yarattığı etkiyi yaratıyor. Altın rengi tonlarında ışıltılı pudrası değerli mineraller gibi cildinizi parlatıyor. İtalyan mermerleri ve sanatından ilham alınarak tasarlanan, bu mineralli pudra özenle şeçilmiş şeffaf renklerin karışımı ile çok boyutlu ama aynı zamanda doğal ve parlak bir görünüm sağlıyor. Sofistike pudra teknolojisi sayesinde cilde kremsi bir his veriyor. İpeksi, pürüzsüz ve porselen bir görünüm kazandırıyor. Tüm cilt tonları için uygun olmasının yanı sıra, kusursuz uygulama sağlayabilecek özel tasarlanmış yarım ay şeklindeki fırçası ve altın rengi amblajı ile sunuluyor.



Gözleriniz için renkli, modern ve lüks örtü
Yumuşak, ipeksi altın rengi tonlarını erik rengi ve morumsu renk tonları ile tamamlayarak kadınsı ve romantik gözler yaratın. Estée Lauder’ın limitli sayıda üretilmiş Signature Eyeshadow Quad (4’lü far) paletleri, gözleri altın rengi tonlarda gölgelendiren ve çok boyutlu incileri ile renk vererek gözlere “kristalleşmiş” bir etki yaratan Rose Gold ve Rose Amethyst renklerinde.

Daha çekici bir görünüm için, gözlerinizi lüks ve kalıcı Double Wear Eye Pencil’ın Bronze ve Black Plum renkleri ile belirginleştirip, Sumptuous Mascara’nın Black (siyah) rengi ile de kirpiklerinizi hacimlendirebilirsiniz.



Dudaklar için ipeksi yumuşaklıkta saten renkler
Limitli sayıda üretilmiş Rose Gold ve Rose Amethyst renklerindeki Pure Color Multi-Shimmer Gloss’lar ile dudaklarınızı farklı renklerde parlak bir örtü kaplayın. Bu duyulara hitap eden, çok ışıltılı, yumuşatıcı gloss, üç katman halinde; üç farklı yarı belirgin tonda rengi tek bir şık ambalajda birleştirmiş. Gloss’u açıp süngerini çekerken içinden geçtiği üç katman arasında en kusursuz rengi yaratıyor. Tek başına uygulanabileceği gibi, çarpıcı bir görünüm için rujun üzerine de uygulanabiliyor. Pure Color Multi Shimmer Gloss’un kendine özel, kremsi dokusu dudakları rahatlatıyor, nemlendiriyor ve yapışma yapmıyor.


İlgili haberler:

Kusur kapatıcı makyaj serisi: Couvrance

Guerlain 2009 sonbahar makyajı

Nars sonbahar makyaj koleksiyonu

Lancome "mavi" yi seçti.

Chanel'in rengi siyah

Dior'dan sonbahara özel koleksiyon...

Dünyanın favori makyaj markası Benefit artık Sephora'larda!

Fred Farrugia makyaj ürünleri Türkiye’de!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER