› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.03.2015

Giorgio Armani'den akıllı göz farı

Giorgio Armani Beauty yeni likit farı Eye Tint'in capcanlı renkleriyle sınırsız görünüm yaratarak, makyaj kurallarını yıkıyor.

Daha aydınlık ve etkileyici gözlere sahip olmak ister misiniz? O zaman sizi Giorgio Armani'nin yeni likit göz farı Eye Tint ile tanıştıralım. Eye Tint’in derin ve yoğun renkleri gözlerde hayat bularak, hayal ettiğiniz kışkırtıcı ve büyüleyici bakışları yaratıyor.

Giorgio Armani'den akıllı göz farı

Eye Tint ile makyajınızı istediğiniz duruma göre ayarlayabilirsiniz; ister küçük bir dokunuşla daha sofistike bir ışıltı, ister mat ve doğal bir etki yaratabilirsiniz. Eye Tint çift yönlü yapısı sayesinde cilde temas ettiği andan itibaren likid yapıdan katıya dönüyor ve son derece ince bir katman haline geliyor. Hiçbir yapışkanlık hissi vermeyen veya tortu bırakmayan yapısıyla Eye Tint kalıcılığını uzun süre koruyabiliyor.
giorgio armani beauty eye tint likit goz fari guzellik
12 yoğun renk çeşidi
Eye Tint’in 12 farklı rengi bulunuyor. Giorgio Armani’nin koleksiyonlarındaki hassaslığı yansıtan, mineral dokulu renkleriyle sınırları zorlayarak dilediğiniz görünümü yaratabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER