› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.11.2012

Givenchy’den muhteşem bir ruj koleksiyonu

İşte bu sezon sahip olmak isteyeceğiniz ruj renkleri: Liv Taylor ve Givenchy işbirliğiyle, sınırlı sayıda yaratılan Lively ruj koleksiyonunu mutlaka görmelisiniz.

Liv Taylor denince aklımıza muhteşem saçlar, pürüzsüz ten, güzel yüz hatları ve dolgun dudaklar geliyor. Reklamlardaki ve kırmızı halıdaki makyajlarında genelde sade seçimler yapan Liv Taylor makyajında dudaklarını vurgulamayı tercih ediyor.

Givenchy’den muhteşem bir ruj koleksiyonu

Givenchy’nin de reklam yüzü olan Liv Taylor, 2012-2013 Sonbahar/Kış sezonunda markanın yepyeni ruj koleksiyonunun ilham kaynağı oldu. Givenchy’nin Liv Taylor’un muhteşem dudaklarından ve sevdiği, sık kullandığı ruj renklerinden ilham alarak yarattığı serinin adı: Givenchy Lively Collection.





















N°62 LiV’s Lips
Koleksiyondaki en ilgi çeken, Liv Taylor’un da favorisi olan N62. Liv Taylor’un favorisi bu ruj ilk bakışta siyah görünüyor. Sürdükten sonra transparan bir mürdüm tonu oluyor. Herkesin dudak ve ten rengine göre farklı renk alması bu rujun en önemli özelliği. İnanılmaz değil mi! Pudra olarak bu rengin mutlaka denemenizi öneriyoruz.

Koleksiyondaki diğer renkler ise herkesin makyaj çantasında olması gereken nude, pembe ve kırmızı.

Doğal ten rengi (nude) sonbahar / kış için özellikle yoğun göz makyajı yapanların favorisi olabilir.

Pembe rengin özelliği çok ince ve kaygan olması, hem ışıltı hem de tatlı bir pembelik vermesi. Gün içinde, her makyajla uyumlu bu renk, özellikle haftasonlarından vazgeçilmez rujunuz olabilir.

Gelelim kırmızıya... Özel anlar için klasik ve şık bir kırmızı arıyorsanız veya imzanız kırmızı ruj ise Givenchy’nin bu kırmızısına kayıtsız kalamazsınız. Liv Taylor’un makyajında kullandığı gibi daha doygun bir görüntü yaratmak isterseniz parmak uçlarınızla hafif dokunuşlarla uygulayabilirsiniz bu ruju. Net bir kırmızılık ve hacim isteyenler de tabii ki kalemle kullanacaklardır bu rengi.

Sonuç olarak, eğer bu kış için yeni ruj almak istiyorsanız bu koleksiyon mutlaka görün. Ruj stoklarını tüketmiş olanlar ise birkaç rengi birlikte alıp bu sezon her makyaja uyacak hatta yazın bile zevkle kullanacakları rujlara sahip olabilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER