› 
 › 
24.09.2019

İki ikonik marka makyaj koleksiyonunda buluştu

Paris'in iki ikonik markası... Karşınızda Karl Lagerfeld'ın başladığı ve ani kaybıyla onun anısına tamamlanan Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Koleksiyonu.​

İZLE: 4 DAKİKADA PRATİK MAKYAJ👇 
Karl Lagerfeld’in ölümünden önce tasarımına bizzat başladığı ve onun anısına tamamlanan Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris, Paris Fashion Week’te lanse edildi. Paris’in iki ikonik markası L'Oréal Paris ve Karl Lagerfeld'in ortak makyaj koleksiyonu "Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris" Lagerfeld'in ikonik ve etkileyici bakış açısını, 'Rock Chic' konseptiyle L'Oréal Paris çatısı altında yeniden ortaya çıkardı. Koleksiyonla geniş yelpazede farklı görünümler elde etmek mümkün.

İki ikonik marka makyaj koleksiyonunda buluştu

Karl Lagerfeld... Son yarım yüzyıldır moda kavramına en çok ilham veren ikonlardan biri. Kimsenin kurallarını takip etmedi. Daha önce hiçbir tasarımcının dokunmadığı yerlere dokundu ve kendi imajını oluşturdu...

Evet, 2019 yılının başında, Şubat ayında kaybettiğimiz Chanel'in yaratıcı yönetmenliğini yapan efsanevi moda devi, Alman modacı Karl Lagerfeld'dan bahsediyoruz... ve Lagerfeld ile yapılan önemli işbirliğinden...
 
Karl Lagerfeld’in ölümünden önce tasarımına bizzat başladığı ve onun anısına tamamlanan Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris, Paris Fashion Week’te lanse edildi. Yeni koleksiyon, Türkiye’de yalnızca Trendyol’da satışa sunulacak.
 
Karl & LorealSiyah renkli şık tasarımlı koleksiyonda ruj, eyeliner, maskara ve far paleti bulunuyor. Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris Koleksiyonunda bulunan ürünlerle asi ve çekici rock chic’ten doğal görünümlü nude’a kadar geniş yelpazede farklı görünümler elde edilebiliyor.

Koleksiyon, Lagerfeld’in rock esintileri taşıyan şık stilini, Paris’ten ilham alan klasik ve çabasız zarafet ile harmanlıyor. Global lansmanı Paris Fashion Week’te gerçekleşen özel koleksiyon, Trendyol’da satışa sunulacak.

Karl Lagerfeld Marka ve İletişim Müdürü Caroline Lebar, yeni makyaj koleksiyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Karl Lagerfeld’in ikonik anısına hayranlık duyan tüm moda severlerde heyecan uyandıran koleksiyon, Karl Lagerfeld marka genetiğini ve Karl'ın makyaj hakkında sevdiği her şeyi gerçek anlamda yansıtıyor. L'Oréal Paris'in tüm dünyaya ilham veren ‘herkes için güzellik’ mesajı ile birlikte Karl, L’Oréal Paris markasıyla kendi markasının birlikteliğinin çok sayıda insanın hayatına dokunabilecek güçte olacağına inanıyordu” dedi.
 
Loreal Karl

L'Oréal Paris Global Marka Başkanı Delphine Viguier ise, bu birliktelik için şu açıklamalarda bulundu: “Moda tasarımcıları ile yapılan tüm işbirlikleri bizim için büyük bir onur fakat bu işbirliği L'Oréal Paris markası için farklı bir anlam ifade ediyor. Karl, modayı herkes tarafından ulaşılabilir hale getirdi. L’Oréal Paris ise güzellik kavramının kadınların kendi kurallarına ve arzularına göre şekillendirilmesini kendine amaç edindi. Bu iki yaratıcı vizyonun birlikteliğinden doğan koleksiyonu tüm dünya ile paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
 
Karl & Loreal koleksiyonu

Karl Lagerfeld Marka CEO’su Pier Paolo Righi, “Parizyen moda ikonu iki markanın beraber ortaya çıkardığı saygı uyandırıcı koleksiyonu hayata geçirmek heyecan verici.” sözleriyle koleksiyonun gücünün ve heyecanının altını çizdi.  
 
Karl & Loreal ruj koleksiyonu

Karl ruj


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER