› 
 › 
01.04.2022

Nars, cildin ışığını yansıtan yeni serisi Light Reflecting Foundation'ı tanıttı

​NARS, yeni serisi Light Reflecting Foundation'ı tanıttı. Seri, ışığın yoğunluğuna göre cilt tonunu ayarlayan makyaj ve cilt bakımı sunuyor.

​NARS, yeni serisi Light Reflecting Foundation'ı tanıttı. Yeni seri ışığın yoğunluğuna göre cilt tonunu ayarlayan makyaj ve cilt bakımının yenilikçi birleşimini sunuyor. Serinin tamamında Nars'ı yeni cilt ürünü NARS skin, yeni formüllü sıkıştırılmış & toz pudra ve fondöten yer alıyor. 

LIGHT REFLECTING SETTING POWDER İLE FOTOĞRAF ETKİSİ
 
Light Reflecting


NARS’tan yokmuş hissi veren formülüyle Light Reflecting Setting Powder dört renk seçeneğiyle tüm cilt tonları için sunuluyor. Hafif ve özel formülü sayesinde, makyaj tüm gün boyunca yüzde ağırlık yapmadan aydınlık bitişle sabitleniyor. 

NARS’ın Light Reflecting Complex ile güçlendirdiği formül cilt üzerindeki ışık yansımasını optimize ederken ince çizgileri, kırışıklıkları ve gözenekleri bulanıklaştırıyor. Ayna etkisi sağlayan Fotokromik Teknolojisiyle cilt hem yüz yüze hem de kamerada mükemmel görünüyor. Gliserin ve antioksidan bakımından zengin E vitamini ile yüklü mikro ince mineral tozları, kuruluğa karşı cildi korumaya yardımcı oluyor. Transparan özelliğe sahip dört ton ile cazibeni ortaya çıkar.
 
LIGHT REFLECTING SETTING POWDER – PRESSED & LOOSE

NARS Powder
Dört yeni renk seçeneğine sahip en çok satan sıkıştırılmış & toz pudra ile tüm gün boyunca makyajın sabitlenmesine yardımcı olur ve fotoğraflarda mükemmel bir görünüm sağlar.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2