› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.04.2013

Keira Knightley makyajı nasıl yapılır?

Göz makyajıyla dillere destan olan Keira Knightley gibi gözlere sahip olmak aslında çok da zor değil! İşte işin sırrı!

Keira Knightley, güzel olmak için makyaja uçuk paralar harcamak ya da sonu olmayan saatler ayırmak zorunda değil! O, en doğal haliyle bile güzel, sıfır makyajla bile dikkat çekici... Ama o meşhur göz makyajı yok mu, hepimiz öyle gözlere sahip olmak için yanıp tutuşuyoruz.

Keira Knightley makyajı nasıl yapılır?
Getty Images Turkey

Video paylaşım siteleri, Keira gibi göz makyajı yapmaya çalışan amatör paylaşımcılarla dolup taşıyor. E tabii Pudra.com olarak biz de bu işin peşine düşmeden duramıyor ve bu dikkat çeken göz makyajının sırrını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

İncelediğimiz videolar arasından Keira'nin makyajını en iyi anlatanını seçtik ve hemen sizlerle paylaşmak istedik. OK! dergisinin Marks&Spencer işbirliğiyle hazırladığı Keira Knightley makyajı videosunu görmek için tıklayın.



Videonun İngilizce olması sizi yıldırmasın, sadece izleyerek bile çoğu noktayı kolayca anlayabilirsiniz. Ayrıntılar için videoda anlatılanlara adım adım değinelim isterseniz:

1. Önce baz yaratmak adına tüm göz kapağına naturel tonda bir far uygulayın. Göz altını da kum rengini andıran bir farla çok hafifçe renklendirin.

2. Kahverengi tonlarında bir farla göz kapağınızı boyayın ve ardından ilk adımda baz olarak kullandığınız renkle bu kahverengiyi, gözünüzün içinden dışına doğru harmanlayın.

3. Jel kıvamındaki eyeliner'ı fırça yardımıyla gözünüzün dışına ve içine ince bir çizgi halinde sürün.

4. Tek kat kahverengi maskara sürün.

5. Yanaklarınızı toz allık kullanarak belirginleştirin ve parmaklarınızla uyguladığınız ruj yardımıyla dudaklarınızı renklendirin.

6. Pembe tonlarındaki bir parlatıcıyla son noktayı koyun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER