› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.06.2012

Kirpiklerimizi uzatalım!

Kimse, uzun kirpikli bir kadının alımlı ve baştan çıkarıcı olduğunu inkar edemez. Uzun ve kalın kirpikler, gözleri daha çekici ve etkileyici gösterir. Bu kadar laftan sonra durmayalım, kirpikleri uzatalım o halde!

Doğa bize kendiliğinden uzun kirpikler hediye etmediyse, biz de diğer yoldan gider; kirpiğimizi kendimiz uzatırız. Seksi ve uzun kirpiklere sahip olmanın pek çok yöntemi var. Makyaj ipuçları ve kozmetik ürünleri bu yöntemlere dahil. Ancak, hiçbir şey doğal olarak uzun kirpikler ile mukayese edemez elbette.

Kirpiklerimizi uzatalım!

O halde, şimdilik işin makyaj kısmını sona bırakıp, kirpiklerimizi uzatan bakımlara bir göz atalım.

Hint, badem ve E vitamini yağı
Doğal yağlar her zaman kirpikleri uzatmaya yardımcı olmuştur. Anneannelerimizden gelen bir yöntem. En iyi sonuç için, yatmadan önce kirpiklerinize biraz hint veya badem yağı uygulayın. Bir ay içinde, sonuçlarını görürsünüz. Ayrıca, E vitamininin yağını da uygulayabilirsiniz. Bu yağ da kirpikleri uzatmakta etkilidir.

İyi bir diyet uygulayın
İyi bir diyet mükemmel bir vücut için yardımcı olur, aynı zamanda uzun kirpiklere de yarar. Günlük beslenmenizde fazla protein kullanın. Omega-3 yağ asitleri ve B5 vitamini açısından zengin olan gıdalar tüketin. Haftada bir kez doğal biotin takviyesi alın. A ve E vitaminleri açısından zengin besinleri tüketmeye özen gösterin.

Şimdi geldik suni yöntemlere...

Maskara kullanın
Maskara her zaman kirpikler üzerinde süper bir etki bırakır. Bununla birlikte, bu geçici bir yöntem. Ayrıca kirpikleri daha uzun yapmak için kirpik kıvırıcı kullanmalısınız.

Takma kirpiklere ne dersiniz?
Uzun ve seksi kirpiklere kavuşmanın en kolay yolu sahte olanları kullanmaktır. Günlük olarak takıp çıkarabileceğiniz, bir kerelik yapıştırma kirpikler kullanabileceğiniz gibi, güzellik merkezlerinde uygulanan ipek kirpik yöntemini de tercih edebilirsiniz. İpek kirpik, tek tek yapıştırılan ve uzun süre dayanan kirpiktir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER