› 
 › 
27.03.2018

Kolayca yapabileceğiniz nail art örnekleri

Sosyal medyada gördüğünüz "master degree" nail art çalışmalarını değil, gerçekten sizin de kolayca yapabileceğiniz nail art örneklerini listeledik.

Tırnak süsleme sanatı tüm dünyada ciddi bir çılgınlığa dönüşmüş durumda. Neredeyse değerli taşların bile eklendiğini gördüğümüz nail art çalışmaları pek de kendi imkanlarımızla yapmaya müsait gibi durmuyor, değil mi? Üstelik bu çalışmalar için tırnakları çok fazla uzatmak gerekiyor, kimi zaman da protez tırnaklara ihtiyaç oluyor. Ama insan o güzel renklere, desenlere heves etmiyor değil.

İşte biz de bu nedenle kendini en yetenek fakiri gören bir kadının bile rahatça yapabileceği, herhangi bir kurala uymadan, her tırnağı için özgürce desen yapabileceği tırnak sanatı örnekleri hazırladık.

Bu tırnak sanatı örneklerini uygulayabilmek için ihtiyacınız olan tek şey renk renk oje. Ne tırnak baskı şablonlarına ne de şeritlere veya nail art için özel olarak tasarlanan kalemlere ihtiyacınız yok. Deneye yanıla, yapa boza sadece kendinize özel tasarımlar üretebilirsiniz. İşleri biraz daha kolaylaştırmak için sevdiğiniz renklerden ince fırçalı, nail arta uygun ojelerden kullanabilirsiniz.

Daha minimalist, hem şık hem de sade nail art örnekleri için foto galerimize mutlaka göz atın.

Hazırlayan: Selen Serdaroğlu

İlgili haberlerimiz:

Minimalist nail art desenleri
Kendini en yetenek fakiri gören bir kadının bile rahatça yapabileceği, kısa tırnaklara da uygulanabilecek minimalist tırnak sanatı örnekleri galerimizde!

Fransız manikürü örnekleri
Fransız manikürünü çok seviyor ancak biraz farklılık istiyorsanız, biraz yaratıcılıkla french ojelerinizi çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

​En iyi oje kurutucular
Ojenizi sürdünüz, ojenizin kurumasını beklemek zorunda değilsiniz! Sizin için seçtiğimiz en iyi oje kurutucularından birini kullanın. Üstelik, bu ürünler ojenizi daha parlak gösteriyor ve kalıcı yapıyor.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2