› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.06.2015

Makyaj çantanıza yazı getirecek öneriler

Şimdi makyaj çantanızı yaza uygun hale getirmenin tam sırası. Pudra.com'un önerilerle yazın hafifliğini ve canlılığını makyaj çantanıza taşıyabilirsiniz.

Havaların ısınmasıyla koyu renkli ve yoğun formüllü ürünleri artık çantamızdan çıkarmanın zamanı geldi. Çantanızı yaz trendlerine ve sıcak havaya uygun hale getirmeniz için önerilerimiz var.

Makyaj çantanıza yazı getirecek öneriler
 

Makyaj bazı


Makyaj çantanızı yaza uydurmak için yapacağınız ilk şey yeni bir makyaj bazı satın almak olmalı. Hiçbir kadın yazın makyajının akmasını ya da dağılmasını istemez, değil mi? Makyaj bazı uygulayarak makyajınızın sıcaktan, nemden ve terden etkilenmesini önleyebilir ve daga dayanıklı olmasını sağlayabilirsiniz.
 

Renkli güneş kremi


Yoğun yapılı fondötenler artık makyaj çantalarından çıkmalı. Bunların yerine güneş koruma faktörlü BB kremleri ya da renkli güneş kremlerini tercih edebilirsiniz. Güneşin zararlı ışınlarından cildi korumak, cilt kusurlarını kapatmak kadar önemli.
 

Bronzlaştırıcı pudra


Yazın ışıltısını yüzümüze taşımak için bronzlaştırıcı pudralar mükemmel bir tercih. İsterseniz allık olarak isterseniz tüm yüzünüze uygulayarak tatile gitmiş ve güneşin sihirli öpücüğünü kapmış gibi bir görünüm elde edebilirsiniz.
 

Renkli farlar


Doğal tonlarda göz makyajını çok sevsek de yaz mevsimi göz makyajımızı renklenmek için iyi bir fırsat. Pembe, yeşil, turuncu, mavi gibi canlı renkli farlarla yazın hareketli, enerjik havasını makyajınıza taşıyın.
 

Suya dayanıklı maskara ve göz kalemi


Kışın kullandığınız maskaranızla ya da göz kaleminizle hiçbir problem yaşamamış olabilirsiniz ama yazın sıcaklarına ve nemli havasına dayanabileceğinden emin misiniz? Günün ilerleyen saatlerinde gözaltlarınıza inen siyahlıklardan şikayetçiyseniz, makyaj çantanıza mutlaka suya dayanıklı bir maskara ve göz kalemi eklemelisiniz. Suya dayanıklı ürünler hem deniz kenarında hem de şehrin sıcağında en iyi arkadaşınız olacak.
 

Güneş korumalı renkli dudak balmları


Dudaklarımız da en az cildimiz kadar güneşin zararlı ışınlarına maruz kalıyor ve dudaklar ince yapılarıyla güneş ışınlarından çok fazla etkileniyor. Yazın güneş korumalı renkli dudak balmlarını dudaklarınızı korumak ve renklendirmek için kullanabilirsiniz.
 

Canlı ojeler


Makyaj çantanıza bu yaz canlı renklerde ojeler ekleyin. Mesela fuşya, turuncu ve mor tonlarını deneyebilirsiniz. Bordo, siyah gibi koyu renkleri kışın soğuk günlerine saklayın ve yazın renkli havasını tırnaklarınıza taşıyın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER