› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.11.2012

Makyaj çantanızın olmazsa olmaz 5'lisi

Makyaj çantaları, çantalarımızın emektar müdavimleri… Pudra.com olarak makyaj çantalarının olmazsa olmaz 5 ürününü sizler için yazdık. Bakalım sizler de bizimle aynı fikirde misiniz?

Makyajın tanımının kişiden kişiye değişmesi gayet normal. Kimimiz bir allık bir maskarayla dışarı çıkabilirken, kimimiz de fondötenim, pudram, göz kalemim, farım, rujum olmadan asla diyor. Makyaj anlayışımız ne olursa olsun ortak noktada buluştuğumuz bir şey var: makyaj çantası.

Makyaj çantanızın olmazsa olmaz 5'lisi





Nemlendirici
Nemlendirici güzel ve bakımlı bir cildin olmazsa olmazı. Nemlendiricilerin en büyük görevi nemi cildimizde hapsetmek ve cildin kurumasını engellemek. Bu cümleden yağlı ciltlerin nemlendiriciye ihtiyaç duymadığı anlaşılmasın. Aksine yeterince nemlendirilmemiş yağlı ciltler, daha fazla yağ üretecektir.

Unutmayın, doğru şekilde nemlendirilmiş bir cilt esnek olacak ve makyajın cildinizde daha güzel görünmesini sağlayacaktır.






Kapatıcı
Dünya üzerinde var olan birkaç şanslı kişiden biri değilseniz, tabii ki cildinizde kusurlar olacaktır. Lekeler, kızarıklıklar ve gözaltı morlukları gibi sorunlarla baş etmek için yaratılmış kapatıcılar, sıvı, krem ya stick formunda olabiliyor.

Mucize yardımcımız kapatıcılar, aynı zamanda bir gecede ortaya çıkmış sürpriz sivilcelerin kızarıklığını gizlemede de yardımımıza koşuyor.








Ruj
Annemizin rujlarını sürmek için gizliden gizliye bir fırsat beklediğimiz günler geride kaldı. Artık istediğimiz her an istediğimiz renkte rujlar sürmekte özgürüz.

Makyaj çantamıza atacağımız küçücük bir ruj tüm günümüzü değiştirebilecek güce sahip. Böyle bir gücü makyaj çantanızdan eksik etmemelisiniz.







Kirpik kıvırıcı
Bugüne kadar kirpik kıvırıcı kullanmadıysanız ve mucizeleri hakkında hiçbir fikre sahip değilseniz, Pudra.com olarak koşup hemen bir kirpik kıvırıcı almanızı öneririz. Gayet uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz kirpik kıvırıcılar, mutlaka maskara sürmeden önce uygulanmalı.

Makyaj çantanızda her daim olması gereken kirpik kıvırıcınızla maskara sürmeden de kirpiklerinize şekil ve hacim kazandırabileceğinizi unutmayın.





Far paleti
Far kullanmayı çok seviyor ama türlü türlü renklerdeki farlarınızı makyaj çantanızda aynı anda taşıyamıyorsunuz değil mi? İşte far paletleri bu durumlar için var! Birbirinden farklı renklere ve tonlara sahip far paletleri, tek ambalajda hem yer kolaylığı sağlıyor hem de bütçenize katkıda bulunuyor.

Her daim makyaj çantanızda taşıyacağınız bir far paleti, ummadığınız anda çıkacağınız bir arkadaş yemeği ya iş görüşmesinde kurtarıcınız olmayı bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER