› 
 › 
Pudra.com 16.01.2015

Marilyn Monroe Max Factor'ün yüzü oldu

Norma Jeane'i dünyanın kalbini kazanan Marilyn Monroe'ya dönüştüren Mr. Max Factor'dü. Bugün Max Factor bu olağanüstü hikayeyi Marilyn Monroe'yu Global Cazibe Elçisi ilan ederek kutluyor.

2015, Mr. Max Factor Junior'un Hollywood makyaj stüdyosunun kapılarını açışının 80. yılı. Peki tüm müşterileri arasında en büyük ikon kimdi? Tabii ki Norma Jeane. Norma Jeane onun Sarışın Odası’na 1940’larda bir kumral olarak girdi ve Mr. Max Factor sayesinde Marilyn Monroe'ya mükemmel uyan bir görünümle, platin sarısı saçlarla çıktı. Ondan sonra Max Factor makyajını Marilyn Monroe'da bir ikon yaratmak için kullandı.

Marilyn Monroe Max Factor'ün yüzü oldu

Güzellik dünyası artık parıltı ve cazibe etkisinden doğallığa dönerken; Max Factor, Marilyn Monroe'yu Global Cazibe Elçisi ilan etti. Bu heyecan verici ortaklık, dünyanın her yerindeki kadınlara, içlerindeki cazibeyi ortaya çıkarmaları için ilham vermeyi hedefliyor. Marilyn Monreo, Max Factor'ün ve dünyanın en başarılı makyaj sanatçılarından oluşan global Max Factor ağının ilham kaynağı oldu. O, dünyanın her yerinde milyonların kalbini kazandı ve bugün de kadınlara ilham vermeye devam ediyor. O cazibeye inanırdı. Hala da gerçek bir cazibe ikonu!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER