› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.04.2012

Scarlett Johansson makyajı

Dolce & Gabbana makyaj koleksiyonunun yüzü olan Scarlett Johansson, Dolce & Gabbana'nın Milano'daki 2012 İlkbahar Yaz defilesinde Pat McGrath tarafından yapılan makyajı ile eğlenceli ve modern görünüyordu.

Cilt

Scarlett Johansson makyajı
Pat, Scarlett'in teninin mükemmel görünmesi için "Perfect Finish Creamy" fondötenin iki rengini karıştırdı: "Bisque" ve "Beige", böylece gerçekten doğal ve parlak bir yüzey elde etti.

Makyaj uzmanı, fondöteni kusursuz ve eşit dağıtmak için fondöten fırçasıyla uyguladı. Biraz aydınlık katmak için de, Scarlett'in gözlerinin altına ve burun kenarlarına "Perfect Finish Concealer" sürdü.

Yanaklar
Sıra yanaklara gelince, Pat McGrath Scarlett'ın yanaklarına "Blush in Rosebud" allık uygulamayı tercih etti. Elmacık kemiklerine daha iyi vurgu yapmak için ise hafif dokunuşlarla "Illuminator in Eva" sürüldü.

Gözler
Ünlü yıldızın göz makyajı ne kadar doğal gözükse de, aslında bu makyaja epey emek verildi. Natürel tonlarda hafif parlaklık için, "EyeshadowQuad in Femme Fatale" kullanıldı. Bu paletteki en açık ton baz olarak sürüldü, sonra bir koyu tonu ile hafifçe gölge yapıldı.Son dokunuş olarak, gözlerinin yarısından itibaren siyah-kahve eyeliner uygulanarak gözlere derinlik verildi.

Dudaklar
Şehvetli dudaklar oluşturmak için "Passion Duo" ruj serisinden "Infatuation" ve "Incognito" tonları karıştırıldı.

İşte, karşınızda muhteşem Scarlett Johansson!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER