› 
 › 
30.03.2016

Sebi Bebi canlı yayında Pudra'da sorularınızı yanıtlıyor

Sebi Bebi 31 Mart saat: 21:00'de, saç, makyaj, trendler ve hayata dair aklınıza gelen tüm soruları yanıtlamak üzere Pudra'nın Shop bölümünde canlı yayında!

Kızlar bu akşam 21:00'te sizi canlı yayına bekliyoruz. Sebi Bebi'ye tüm merak ettiklerinizi sorabilmek için shop.pudra.com 'a tıklayıp Shop'a ücretsiz üye olun ve profilinizi tamamlayın. Tabii Sebi Bebi'nin Pudra profilini de takibe almayı unutmayın, size başka sürprizleri de olacak :) Unutmayın, tüm Shop kullanıları saat:21:00'da kızkıza sohbet bölümünde buluşuyoruz.  

Sebi Bebi canlı yayında Pudra.com'da sorularınızı yanıtlıyor

Biliyorsunuz, geçen hafta YouTube'daki 5. yılını kutlayan Sebi Bebi, Türkiye'nin en çok takip edilen Vlogger'ı. Kanalını bugün itibariyle 437 bin kişi takip ediyor. Bugüne kadar videoları tam 72 milyon kez izlendi. Kadınların saç ve makyaj konusunda en çok güvendikleri isim O. 

Geçen haftaki Sebi Bebi iyi ki 5 yıldır hayatımızda! haberimizde size Sebi Bebi ile bir canlı yayın yapacağımızı duyurmuştuk. İşte şimdi canlı yayın zamanı geldi. 31 Mart 2016, Perşembe saat: 21:00'de sizi Pudra Shop'a bekliyoruz. Canlı yayınımızda Sebi Bebi'ye saç, makyaj, trendler, alışveriş, bakım ve güzelliğe dair aklınıza gelen tüm soruları sorabilirsiniz.

En çok merak ettiğiniz konular neler? Hangi ürünü, hangi tekniği, hangi ipucunu size anlatsın istersiniz? Siz şimdiden Sebi Bebi'ye neler sormak istediğinizi belirleyin. Biz de son hazırlıklarımızı tamamlayalım:)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER