› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.11.2011

The Body Shop'tan kış makyaj koleksiyonu

Parıldama zamanı! Bu kış, The Body Shop’un yeni makyaj serisi Smoke & Sparkle sayesinde sezonun öne çıkan ışıltılı renkleriyle herkesin gözleri sizin üzerinizde olacak.

The Body Shop’un Uluslararası Makyaj Artisti Chase Aston sezon makyajını şu şekilde yorumladı: “2011 Kış sezon makyajında en çok öne çıkan trendler buğulu gözler, parlak dudaklar ve ışıldayan bir cilt! Sınırlı sayıda üretilen Smoke & Sparkle koleksiyonu ile ışıltılı bir parti kızı görünümüne sahip olabilirsiniz.”

The Body Shop'ın kış makyaj koleksiyonundaki ürünleri tek tek görmek için tıklayın.

Birbirinden farklı iki harika far paletine sahip olan seri ile trend bir makyaj yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Silver Black ve Golden Brown far paletleriyle isterseniz hafif isterseniz de ışıltılı bir parti makyajına sahip olmanız an meselesi.


Silver Black far paleti

Dahası seriye geçen senenin en çok satan ürünlerinde ışıltılı vücut spreyi, Sparkler in Boudoir Pink’in yanısıra bronz tonlarıya kalbinizi fethedecek Enchanting Gold ürünü de eklenmiş durumda ve son olarak serinin tamamlayıcı ürünü dudak parlatıcıları! Bu sezonun favorisi olan ıslak ve parlak dudaklara sahip olmanızı sağlayacak mini dudak parlatıcıları High-Shine Mini.



Yerel Adil Ticaret içerikleriyle hazırlanmış bu sınırlı üretim makyaj serimizle tanışmaya hazır mısınız?
Işıltılı vücut spreyleri
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2