› 
 › 
parfumdiaries.blogspot.com 12.03.2010

Bahar çiçeklerinden bir buket: Guerlain Idylle

Guerlain Idylle 2009'da çıkan, en hoş çiçek kokulardan biri... Denemeye değer.

Hermes/Kelly Caleche yazımızda, yeni çıkan parfümlerin, farklı kokuların takipçisi olduğumuzu ve Parfüm Günlükleri adında yeni bir blog açıldığını görünce çok sevindiğimizi belirtmiştik. Parfümleri detaylı inceleyen bu blogu takip etmeye devam ediyoruz. Ve şimdi de, Parfüm Günlükleri'nin Guerlain Idylle için yazdıklarını sizlerle paylaşıyoruz.

Bahar çiçeklerinden bir buket: Guerlain Idylle


Yıl: 2009
Koku ailesi: Floral Şipre
Üst notalar: Frezya, gül, ahududu, liçi meyvesi
Orta notalar: Yasemin, inci çiçeği (lily of the valley), şakayık, zambak
Alt notalar: Misk, paçuli


I'm singin' in the rain, just singin' in the rain.. Idylle (İdil okunuyor, anlamı: gerçek aşk) tıklayın ve reklam filmini izleyin. Fransız aktris, şarkıcı, dansçı Nora Amezeder parfümün genç, etkileyici yüzü. Nora, 'singin in the rain ' i söylüyor, fısıldar gibi...

2009'da çıkan, en iddialı diyebileceğimiz koku Guerlain Idylle. Bahar çiçeklerinden bir buket yaratmış, kendi deyimiyle Bay Wasser. Özellikle kullandıkları ahududu ve liçi meyvesi aromalı 2008 hasatı güllere vurgu yapıyor.

Şişesinin, Calvin Klein Secret Obsession'a, kokunun da Narcisso Rodriguez For Her Intense'e benzediği tartışmalarını bir kenara bırakırsak, parfüm oldukça başarılı. Ben özellikle, çiçeksi bölümlerin yatışmaya başlayıp, o yumuşak misk ve paçulinin ortaya çıktığı kısımları beğendim. Parfüm bize yeni birşey sunmuyor. Son zamanda çıkan parfümlerle paralel konseptte ilerliyor. Denemeye değer..



Pınar Elal (Parfüm Günlükleri)
Parfümler ve kokular ile ilgili basın bültenlerinin ötesinde, daha doyurucu bilgileri, kendi yorumlarımla blogumda paylaşmak ve bir parfüm rehberi oluşturmak hedefim. Çocukluğumdan gelen herşeyi koklama içgüdüsü ve özellikle babadan geçme bir parfüm tutkusu, beni de parfüm macerasının içine çekti. Koku alma duyumu her geçen gün daha da geliştirdiğime inanıyor, parfüm tutkunlarını ve yorumlarını bekliyorum.
parfumdiaries.blogspot.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER